DŽEJ NE PRAŠTA BATINE: Ana i Adil se nikada neće pomiriti!

Gledao ga kao sina

DŽEJ NE PRAŠTA BATINE: Ana i Adil se nikada neće pomiriti!

Stars -
Kako da mu oprostim?! Pa ni Ljuba Zemunac ne bi tako pretukao ženu kao što je Adil pretukao Anu, rekao je pevač

Alkohol, kocka, dugovi, pretučena ćerka i zet siledžija - sve se našlo na putu jednom od najboljih narodnih pevača, ali izgleda da je on uspeo sve da pobedi, jer kad jednom negde zapeva, uvek ga traže da ponovo nastupa.

Džej Ramadanovski i dalje peva iako ga u životu sve sapliće. Godinu dana posle najtežeg udarca koji je dobio kada mu je pevač Adil Maksutović, dečko koga je vinuo u zvezde i njegov zet, pretukao ćerku Anu, Džej, koga smo sreli na jednom modnom događaju, drhtavim glasom, ali odlučno odgovara na govorkanja da su se Ana i Adil pomirili.

Verovatno je i zbog problema sa Anom i Adilom imao veoma tešku godinu. Pričalo se da se ponovo vratio alkoholu, da je upao u dugove, a pukom srećom je saobraćajka koju je izazvao u centru Beograda prošle godine završila bez žrtava. Sada su stvari krenule nabolje, a tome je najviše doprineo unuk Adrian.

"On je moje sve. Liči na mene, opasan je. Sad je počeo i da peva. Preko telefona mi peva „na, na, na“, ima sluha i talenta. Muzikalan je na dedu. I na tatu", kaže Džej, koji je u Poreču bio specijalan gost na zabavi i gde je, kao i obično, napravio odličnu atmosferu.

Što se Adila tiče, pevač je isključiv.

"Kako da mu oprostim?! Pa ni Ljuba Zemunac ne bi tako pretukao ženu kao što je Adil pretukao Anu. Nisu se pomirili i nikada neće. Od tog posla nema ništa. Kako da mu oprostim?! Posle carskog reza, popucali su joj konci na stomaku. Kako mogu da mu oprostim? To je moja ćerka! A njega sam gledao kao sina. Nije to smeo sebi da dozvoli nikada", kaže Džej i dodaje da ga još veoma boli to kroz šta je prošla njegova ćerka.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track