Danijela Vranić: Mislila sam da ću poginuti!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica preživela tešku saobraćajnu nesreću

Danijela Vranić: Mislila sam da ću poginuti!

Stars -
Vranićeva zadobila prelom ključne kosti kada je juče na automobil u kome je bila suvozač naletelo drugo vozilo i odbacilo ih u suprotnu traku

Danijela Vranić (40) juče pre podne doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila teške povrede.Kako Kurir saznaje, do nezgode je došlo u blizini Kombank arene, kada je na „golf „u kom je Vranićeva bila suvozač velikom brzinom naletelo drugo vozilo i udarilo ih s bočne strane. Od siline udarca automobil u kome je bila pevačica odbačen je u suprotnu traku.- Srećom, niko nije nastradao, ali je Vranićevoj celo telo ugruvano. Hitna pomoć je odmah došla na mesto nesreće i pevačicu prebacila u KBC Bežanijska kosa, gde su lekari ustanovili da je zadobila prelom ključne kosti - otkriva naš izvor.

22. 6. 2015. N.Beograd ispred Danijeline zgrade; 15.10h
22. 6. 2015. N.Beograd ispred Danijeline zgrade; 15.10h

Iako se pevačica krila od novinara, ekipa Kurira ju je pri povratku iz bolnice čekala kod zgrade i uspela da je uslika ispred njenog stana na Novom Beogradu. Danijela je jedva hodala, a leđa su joj bila u zavoju koji je prikrivala maramom.- U ovom trenutku mi je veoma teško da pričam o tome šta se dogodilo jer sam tek izašla iz bolnice, gde su mi ukazali pomoć. Slomila sam ključnu kost. To se sve jutros dogodilo na semaforu u blizini mog stana. Sve me boli i želim da se odmorim - jedva je izgovarala pevačica i uz napor objasnila kako je došlo do nesreće:- Meni nepoznata osoba prošla je velikom brzinom kroz crveno, a ja sam bila na suvozačevom mestu. Udario nas je i pobegao s mesta nesreće. Bila je policija i dala sam izjavu. Jednostavno nisam imala ni vremena da se uplašim. Verujte da smo toliko leteli da sam imala osećaj da se nećemo zaustaviti. Na kraju nas je bacio u suprotnu traku. Mislila sam da ću poginuti.Ona je potvrdila i da joj je lekarska pomoć ukazana momentalno.- Odmah su me primili u KBC Bežanijska kosa. Lekari su mi sve snimili da bi videli da li ima unutrašnjih povreda. Srećom, kako je moglo da bude, dobro sam prošla. Vrlo brzo ću se vratiti ja na scenu. Sad moram da mirujem. Ali želim da što pre dođem sebi i nemam nameru da otkazujem nastupe - zaključuje kraljica splavova.

Maler za maleromVRANIĆEVA IMALA UDES I U MARTUOvo nije prvi put da se Danijela Vranić oporavlja od povreda koje je zadobila u saobraćajci. U martu ove godine u lančanom sudaru četiri automobila na raskrsnici, gde je pevačica bila treća u koloni zadobila je teške povrede, a gornja usna joj je bila rascepljena. Inače, Danijela je imala i veoma težak period kada se zbog poremećaja rada štitne žlezde dve godine bila povukla sa muzičke scene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track