I EJMI NIJE ODOLELA: Boris Tadić je odličan frajer!
Foto: Dragan Kadić

Mračne tajne rijaliti-zvezda

I EJMI NIJE ODOLELA: Boris Tadić je odličan frajer!

Stars -
Učesnica rijalitija iz Malija opsednuta poznatim ličnostima, pa traži svaku priliku da bude u njihovoj blizini
1 / 6 Foto: Printskrin Instagaram

Ejmi Aminati voli poznate muškarce, što dokazuje i njen profil na Instagramu, koji je pun njenih fotki sa glumcima, pevačima, pa čak i političarima.

Upoznala ga na Danima Afrike Ejmi i bivši predsednik
Upoznala ga na Danima Afrike Ejmi i bivši predsednik

Tamnoputa učesnica „Parova“ u vili je odlepila za zvezdom „Granda“ Milošem Vujanovićem, koji im je dva puta pevao na žurkama, ali i u spoljnom svetu traži priliku da uvek bude u blizini popularnih ličnosti. Ona je imala priliku da upozna i predsednika države Tomislava Nikolića, kao i njegovog prethodnika na toj funkciji Borisa Tadića. Na njega nije ostala imuna, a upoznala ga je na prijemu povodom Dana Afrike, kojem je prisustvovala pre nekoliko godina, kada je iz rodnog Malija došla u Srbiju da studira.- Ejmi je jurila poznate ličnosti gde god je stigla. Šalje im poruke i na Fejsu. Ide na žurke gde se pojavljuju VIP zvanice i tamo ih opseda. Trudi se da uvek bude u društvu nekog ko je iz javnog sveta. Slika se s njima i svaku fotografiju kači na društvene mreže. Naravno da je ispozirala i sa Tomom Nikolićem i Borisom Tadićem. Danima nam je pričala o Tadiću, govorila da je lep i zgodan. Stalno je ponavljala da je odličan frajer i da bi bila s njim - kaže manekenkina drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

Kao prva dama Učesnica „Parova“ na prijemu sa Tomom NIkolićem
Kao prva dama Učesnica „Parova“ na prijemu sa Tomom NIkolićem

Inače, Ejmi se nabacivala i glumcima iz filma „Montevideo, bog te video“. Njena meta su pre svih bili Miloš Biković i Aleksandar Radojičić. Njoj je put do njih bio olakšan jer je angažovana kao statista u kadrovima koji su kasnije iskorišćeni za seriju.- Kao statista u „Montevideu“ imala je priliku da upozna mnoge glumce, ali i Bjelu. Njoj su za oko zapali Biković i Radojičić. Ejmi uopšte nije stidljiva kao što se predstavlja u „Parovima“. Ona je na sve načine pokušala da se dokopa ova dva glumca, ali nijednog nije smuvala jer za nju nisu marili. Ejmi je inteligentna i trudi se da se svima dopadne. Cilj joj je da bude devojka poznate ličnosti - priča njena drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

Jurila i glumce Ejmi sa Bikovićem i Radojičićem
Jurila i glumce Ejmi sa Bikovićem i Radojičićem

Pozvali smo Bikovića, ali on se nije javljao na telefon, dok Balerina kaže da se ne seća Ejmi.- Ne mogu da je se setim. Možda je i znam, ali je prošlo mnogo vremena od snimanja filma. Kada je reč o „Parovima“, zaista ne znam ko su učesnici tog rijalitija jer ga ne pratim. Svima bih i savetovao da to ne gledaju - poručuje Aleksandar Radojičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja