FILIP REŠIO: Odlepio sam za Ružicom, oženiću se njome
Foto: Printskrin

Ne može bez Veljkovićeve

FILIP REŠIO: Odlepio sam za Ružicom, oženiću se njome

Stars -
Ðukić objašnjava zbog čega se zaljubio u Ružicu, s kojom će učestvovati u novom rijalitiju „Maldivi“
1 / 2 Foto: Printskrin

Filip Đukić otkrio je za Kurir Stars da će se oženiti devojkom Ružicom Veljković.Nakon „Parova“ ovaj zaljubljeni par preseliće se u drugi rijaliti televizije Hepi pod nazivom „Maldivi“, koji startuje početkom sledeće nedelje, a po njegovom završetku, Filip planira da zaprosi bivšu „modelsicu“.

- Odlepio sam za Ružicom. Bio sam ispred vile, dva sata sam stajao i hteo sam da je dozivam. Ne primećujem druge devojke, niko me ne zanima osim nje. Počećemo da živimo zajedno i voleo bih da mi bude žena. Ma ženiću se njome! - priča Đukić i objašnjava u kakvom su odnosu bili pre rijalitija:

- Kratko smo bili zajedno. To ne može da se nazove vezom, poljubili smo se samo nekoliko puta. Ona je dobra osoba. Moram da zovem njene roditelje, čuo sam se s Tamarom, Ružicinom sestrom, ali, iskreno, glupo mi je zbog njenih roditelja jer smo vodili ljubav bez prekrivača. Ne znam kako oni reaguju na to, želim s Ružicom da odem kod njih - nastavlja Đukić i priča o njihovom seksu pred kamerama:

Više puta u „Parovima“ imali seks Filip i Ružica
Više puta u „Parovima“ imali seks Filip i Ružica

- Taj seks nije trebalo javno da se desi, ali eto, desio se. Koliko znam, prikazano je samo dva puta da smo vodili ljubav, ali bilo je toga mnogo više. Ne želim da pričam o tome, iskreno, baš mi je glupo - kaže Filip, koji jedva čeka da mu devojka izađe iz luksuzne vile.On kaže da je siguran da Ružica neće pobediti u finalu 28. juna, a smatra da bi prvo mesto mogle da uzmu i Maca Diskrecija ili Jelena Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track