VRELI PAPARACO: Ejmi se kupala gola na Adi!
Foto: Zorana Jevtić

Lepotica iz Malija uživa na beogradskom moru

VRELI PAPARACO: Ejmi se kupala gola na Adi!

Stars -

Učesnicu „Parova“ Kurirov objektiv ovekovečio na nudističkoj plaži dok je uživala na makiškoj strani popularnog kupališta

Tamnoputa učesnica „Parova“ Ejmi ume da uživa u svom telu i oblinama, a jedan takav prizor uspeo je tokom jučerašnjeg dana da zabeleži i paparaco Kurira na Adi Ciganliji.

Naša ekipa uputila se u uobičajenu patrolu po plažama u srpskoj prestonici, a kovrdžavu lepoticu iz afričke države Mali uslikali smo kako se u osami kupa i sunča na pomalo izolovanom delu popularnog beogradskog kupališta. Naime, Ejmi smo prvo zapazili zakopčanu do grla kako se šeta i pomislili smo da će osveženje potražiti u nekom od obližnjih kafića uz limunadu ili kafu.

Ipak, imali smo sreće kada je krenula prema plaži gde se okupljaju nudisti i voajeri. Ejmi je prvo sramežljivo skinula gornji deo kupaćeg kostima, a onda je, kada je ušla u vodu, shvatila kako joj je i dalje vruće i odlučila je da skine i gaćice.

Nekoliko minuta ležala je u plićaku, misleći da se napokon oslobodila konstantne prismotre kamera. Nije ni slutila da je tek na otvorenom vrebaju paparaci.

Posle ovih fotki shvatiće da joj je svejedno da li je spolja ili u rijalitiju jer ne može da izbegne pratnju. Tako će joj i povratak u rijaliti „Maldivi“, kao produžetak „Parova“, doći na isto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja