POČEO RIJALITI HOTEL MALDIVI: Evo kojih 14 učesnika se bori za nagradu od 70.000 evra!

Nova avantura

POČEO RIJALITI HOTEL MALDIVI: Evo kojih 14 učesnika se bori za nagradu od 70.000 evra!

Stars -
U otvorenom studiju, pod budnim okom kamera koje se nalaze čak i unutar bazena, 24 sata će se snimati život 14 učesnika novog rijalitija

Tek što se sinoć završio rijaliti "Parovi", produkcija televizije Happy je odlučila da već danas nastavi sa novom zabavom, tačnije novim rijalitijem koji nosi naziv "Hotel Maldivi".

Oni su u otvorenom studiju i sa podvodnim kamerama rešili da naprave jedan luksuzni serijal pun zabave, smeha, ludi provod, ali i kao u svakom rijalitiju, svađe, intrige, nove ljubavi...

Za glavnu nagradu od 70.000 evra bori se 14 takmičara. Njih četvoro su potpuno nepoznati do sada, dok smo njih desetoro već videli u prethodnom, rijalitiju "Parovi".

Tok emisije:

21:58 Iznenađenje za sve ukućane i poslednja rezervacija za večeras je upravo za Jelenu Golubović!

Svi takmičari su se obradovali kada su je videli, kao da se do juče nisu svađali sa njom.

"Prvo mesto, prvo mesto", ona je ušla sa svojom dobro poznatom pesmom iz Parova.

21:50 Trinaesta takmičarka je Tamara Veljković, rođena sestra Ružice Veljković

"'95 sam godište, dolazim sa Vračara i bavim se modelingom. Čula sam da o meni govore da sam možda sponzoruša, ali ne zanima me. Moj cilj je da završim školu, a na svoju sestru sam ponosna. Ja sam malo povučenija i od ružice skroz drugačija. Volim da pevam, ide mi nekako", rekla je ona.

21:44 Miljana Kulić iz Niša koja ima samo 22 godine.

"Moj glavni adut je moja inteligencije. Znam da sam lepa devojka i ne smeta mi što za lepe devojke lepe etiketu da su sponzoruša", rekla je ona.

"Igor je malo prepotentan. Čovek vežba, ne puši, normalno da će da bude zgodan i visok", rekla je ona koja se, kako se spekuliše, već u šminkernici zakačila sa Igorom X.

Posted by Maldivi rijaliti on понедељак 29. јун 2015.

21:40 Jedanaesti takmičar je Stefan Mitrović, PR i organizator ludih žurki

"Ništa ne bih žrtvovao zbog popularnosti, ovo je čist rijaliti. Svoj sam i nema boljeg od mene. Očekujem totalnu ludnicu i nezaboravan provod", rekao je Stefan.

"Nemam nikakvu taktiču, ne plašim se devojaka koje su ušle. Mogu sa ženama da izađem na kraj. Moj glavni adut je što sam pozitivno lud", rekao je on i dodao da je njegov favorit u Parovima bio Gastoz, a od devojaka Ejmi.

21:36 Deseti je do sada nepoznata takmičarka, Nađa Nikolić, devojka iz Leskovca koja radi kao obezbeđenje u Beču.

"Dolazim iz Leskovca, radim u Beču. Svađam se ko me prvi napadne, ali ne diram nikog. Prijatelji me vole jer sa mnom nikad nije dosadno. Volim kafanu, meraklija sam pravi. Ne mogu da kažem da sam lepa ali sam atraktivna. Moj motiv je dobar provod, upoznavanje novih ljudi. Popularnost me nikad ne bi promenila", rekla je ona.

"Pozdrav za ceo moj Leskovac. Idemo do kraja! Ovog puta nagrada ide u Leskovac. Nemam momka, ali sad će ući dečko koji je baš simpatičan", govori ona kroz smeh.

21:20 Deveti takmičar je Igor Kostić, poznatiji kao Igor X.

Ne volim da budem u centru pažnje ni da izazivam pažnju, radim samo ono što mene ispunjava. Nikada ne bih uradio nešto što prelazi granice morala. Nisam imao taktiku ni u Parovima, nemam ni sada. Od učešća u Maldivima očekujem da se lepo okupam, osunčam i izađem napolje crn", rekao je on.

"Nije mi cilj ni ambicija da pobedim. Želim da iskoristim ovu atmosferu da se kupam i sunčam. Nedostajaće mi Jelena, rekao sam jada ćemo mi plakati za njom", dodao je Igor

21:15 Pravo iz Parova stiže i Milica Živanović - Mimi Oro!

"Svaka osoba koja me vidi misli da sam arogantna i prepotentna ali uopšte nisam takva. Sad će me upoznati i videće. Volela bih da ostanem u javnom životu. Iz prethodnog rijalitija naučila sam da budem strpljiva", rekla je ona.

"Nemam dečka. Momak sa kojim ste me mogli videti na društvenim mrežama je samo jedan simpatičan dečko, ali ja nemam dečka. Kad izađem, videćemo. Mnogo momaka mi prilazi, slika se sa mnom i uopšte ne žalim što nemam dečka", rekla je Mimi Oro.

20:58 Sedmi takmičar je Tijana Ajfon!

"Moj najveći adut je moje telo. Sad sam se malo ugojila ali smršaću. Uvek sam za zabavu, za neku akciju, volim ljude, volim društvo. Jednom sam osetila ljubomoru u školi i onda sam shvatila koliko je to ružno. Nisam došla da pobedim, došla sam da se družim, da malo odmorim od Parova. Ovo je sve jedna velika igra, moji roditelji me podržavaju", rekla je Tijana a onda dodala:

"Pošto su me proglasili da sam najgluplja devojka, ja sam to demantovala. Ne mogu da kažem ni da sam prepametna ali mislim da za svoje godine dovoljno znam."

20:49 Šesti je ušao čovek iz naroda kog smo gledali i u Parovima, Ilija Grahovac - Zmaj od Šipova.

"Nemam ja mana nikakvih, ali ja sam samo ljut. Rekao sam na startu svog ulaska da me treba dobro upoznati i lako je sa mnom rukovati. Očekujem pobedu, ali sigurno će se opet pojaviti neki Gastoz ili neko ko će mi oduzeti to. Ali da vam kažem, taj Gastoz ili taj Filip mi nisu ni do kolena", rekao je on.

Posted by Maldivi rijaliti on понедељак 29. јун 2015.

20:41 Peta učesnica je Ružica Veljković.

"Volim da budem u centru pažnje, volim uzbudljive žurke gde ima dosta alkohola i svega. Glavni motiv mi je bio marketing, htela sam da se promovišem. Sada ću biti smirenija. Popularnost me nije uopšte promenila, a moja porodica me podržava u svemu", rekla je ona.

"Što se tiče taktika, ja sam imala igru i igrala sam se. Ovde ću se truditi da budem zanimljiva, nadam se da se neću svađati. Videćemo kakvi će biti ostali ljudi koji nam se pridruže", rekla je Ružica.

20:32 Četvrta učesnica je Ejmi Aminata, prijatna crnkinja koja je bila jedna od učesnika rijalitija "Parovi.

"Kada sam ušla u rijaliti bila sam iskrena, ali svi su me pljuvali što sam tek kasnije videla. Ovog puta sam spremna da se borim i da se svađam ako treba", rekla je ona.

"Sinoć sam navijala za Gastoza ali nisam mogla da verujem kada je on pobedio. Ja u ovom rijalitiju obećavam da ću biti egzotična. Rekla sam da ću u politiku jer znam da političari vole lepe devojke. Ja sam iskrena i fina, nema veze što se slikam gola", rekla je ona.

Posted by Maldivi rijaliti on понедељак 29. јун 2015.

20:25 Treći učesnik je Toma Panters koji je takođe juče izašao iz "Parova".

"Živka mi je rekla da spavam sam u krevetu ako je moguće. Obećao sam joj da ću biti bolji nego pre. Mnogo mi je bilo teško kada sam video unuka, ali proveo sam divan dan sa porodicom i idemo sve ponovo", rekao je Toma.

20:11 Drugi takmičar koji se pridružuje ovom rijalitiju je Nenad Marković - Gastoz, pobednik rijalitija "Parovi".

"Ovde sam ušao sa istim ciljem kao i u Parove, da osvojim prvo mesto", rekao je on.

"U Parovima nisam imao taktiku, ali sada imam. Šalim se, želim da se zabavim jer je ovo prelepo i da se još više otkrijem publici", rekao je Gastoz.

"Pokušao sam da je pozovem ali je bila nedostupna. U jednom trenutku sam odlučio da je to to. Hteo sam samo da je zagrlim i da prošetamo. Ovim putem ću se izviniti njoj i njenoj porodici, za sve suze i sve što nije bilo ispravno od mene. Emocije se ne mogu sakriti, ali potrudiću se", rekao je Nenad pričajući o bivšoj devojci za kojom još uvek pati.

"Od sinoć imam još uvek modrice od kada me Zmaj oborio. Pokušao sam da to izgleda smešno, da ne bismo upropastili ceo šou i sve, ali strašno je kako je on reagovao", govori Nenad o trenutku kada ga Zmaj oborio na bini.

Posted by Maldivi rijaliti on понедељак 29. јун 2015.

20:02 Prva takmičarka je Jovana Tomić - Matora koju smo već mogli gledati u rijalitiju "Parovi".

"Kada popijem više sam agresivna ali ću se truditi da to iskontrolišem. Moj odnos sa porodicom je da me podržavaju u svemu."

"Tata nije bio za to od početka, ali sada je sve ok. Oni jedino ne mogu mene da gledaju kad se udaram, napijam, to najviše mrze. Ali obećala sam da ću malo smanjiti alkohol, ali malo", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track