LUDILO U MALDIVIMA: Učesnica rijalitija pretila ubistvom zvezdama Granda!
Foto: Printskrin/TV Happy

Učesnica rijalitija Maldivi proganja javne ličnosti

LUDILO U MALDIVIMA: Učesnica rijalitija pretila ubistvom zvezdama Granda!

Stars -
Opasna Nišlijka godinama uznemiravala Milana Mitrovića, Dušana Svilara, Darka Lazića, Mišela Gvozdenovića i Slobu Vasića, govorila im da će ih likvidirati i optužiti za silovanje ako ne budu s njom

Dan nakon završetka „Parova“ na TV Hepi počeo je novi, letnji rijaliti - „Maldivi“! Pored brojnih dobro poznatih lica iz prethodnog šoua, javnost je zaintrigiralo i jedno novo lice - Miljana Kulić.Devojku iz Niša posebno dobro poznaju zvezde „Granda“ jer je većini život pretvorila u pakao. Naime, ona je Darku Laziću, Slobi Vasiću, Dušanu Svilaru, Milanu Mitroviću i Mišelu Gvozdenoviću napravila haos jer ih je godinama proganjala i uznemiravala, zbog čega su od policije tražili zabranu prilaska. Miljana je devojka koja je previše opsednuta zvezdama „Granda“ i ostalim pevačima. Po ceo dan ih je zvala i slala im poruke. I Sašu Popovića je uznemiravala. Nekako je uspela da napravi lažnu identifikaciju, pa kada ga zove, njemu izađe Žikin broj i on joj se javi - priča izvor i nastavlja:Hvalila se da je s pojedinima bila u vezi. Kad je videla da nema šanse i da je izbegavaju, onda je počela da uznemirava njihove roditelje. Svilarima je u četiri ujutro lupala na vrata. Pevačima je pretila ubistvom i samoubistvom ako ne budu s njom. Govorila im je da će ih optužiti i za silovanje. Mnogi su podneli krivičnu prijavu protiv nje. Tada je imala samo 15-16 godina - završava izvor.Bili na meti... Milan Mitrović, Sloba Vasić, Mišel Gvozdenović i Dušan SvilarZvezde „Granda“ nerado se sećaju pakla koji su prošli zbog Kulićeve. Ne želim da joj dajem na značaju - rekao nam je Svilar, dok je Sloba Vasić bio rečitiji.- Ona je idiot, za lečenje je, psihički je obolela. Ne znam kako su je pustili u rijaliti. Plašio sam se njenih dela, ali obavestio sam nadležne organe, kao i ostalih 166 zvezda. Sa mene je prešla na Mišela Gvozdenovića - rekao je Mitrović.Gvozdenović je potvrdio njegovu priču:- Ta osoba me je uhodila. To su uznemirujuće stvari. Teško ovima iz rijalitija. Nemam nameru da idem tamo da pevam. To je strašno.Slobi Vasiću je tata policajac pomogao da se spase pakla:- Zvala me je non-stop. Dolazila mi je i u kuću. Moje roditelje i sestru je uznemiravala. Svilar je najgore prošao, njemu je slala policiju i vatrogasce. Ta devojka ima psihičke probleme.

NapadiHVALILA SE SEKSOM SA SAŠOM KOVAČEVIĆEM MILJANI SE DOPADAO I SAŠA KOVAČEVIĆ.Kad god bi Saša gostovao u Nišu, ona bi ga jurila po klubu i cmakala pred svima. Jednom prilikom je izmislila da je s njim imala seks u bekstejdžu. Često je prekidala nastup i uvaljivala mu se u separe - priča naš izvor.ŽIKI JAKŠIĆU BLOKIRALA MOBILNIKulićeva je producentu „Granda“ Žiki Jakšiću isključila mobilni. Ona je pozvala operatera i predstavila se kao njegova sekretarica i tražila da mu se blokira broj. Žiki je bilo neobično što ga niko nije zvao, a kad je pozvao da proveri o čemu je reč, saznao je da mu je neko blokirao karticu. Ispostavilo se da je to bila Miljana.

Na terapijiZMAJU, DAĆU TI MOJE LEKOVE ZA ŠIZOFRENIJUMiljana je rekla da joj Zmaj deluje kao čovek koji treba da poseti psihijatra, a onda mu je preporučila njenu terapiju: „Ja pijem „rispolep“ i „zoloft“, pa ih i tebi preporučujem“.Inače, „rispolep“ je lek za šizofreniju, dok se „zoloft“ prepisuje onim pacijentima koji boluju od duboke depresije.Psiholog Nebojša Jovanović kaže za Kurir da ga ne čudi što je produkcija odabrala baš učesnike poput Miljane Kulić.Produkciju baš briga za to kakvog su zdravstvenog stanja učesnici. Tamo se i skupljaju ljudi koji nisu zdravi. Da li je neko zvanično psihički bolesnik, ne treba komentarisati. Taj rijaliti je sam po sebi jedna velika klinika, pa je možda takvim učesnicima i mesto tamo - smatra Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track