LEPA BRENA ZA KURIR: Dinkić mi je pomogao kad su mi oteli sina
Foto: Damir Dervi

Intervju, pevačica o druženju s bivšim ministrom

LEPA BRENA ZA KURIR: Dinkić mi je pomogao kad su mi oteli sina

Stars -
Mene i Bobu od tada ne interesuje da li on pripada nekoj političkoj stranci. Mlađa je privatno šarmantan i duhovit čovek. Druženje s njim je muzička fešta

Lepa Brena, posle nekoliko meseci pauze, vratila se na snimanje „Zvezda Granda“. Pevačica je podržiala finaliste u izdanju koje će biti emitovano u subotu na Prvoj.U razgovoru za Kurir gazdarica „Granda“ otkriva da li kupuje Prvu TV i B92 i govori o prijateljstvu s političarem Mlađanom Dinkićem.- Dinkić je čovek koji je meni i Bobi pružio ruku prijateljstva kad smo preživljavali najteži period u životu. Bio je uz nas kad je naš sin Stefan otet. Mene i mog supruga od tada ne interesuje da li je on čovek koji pripada nekoj političkoj stranci. Volim da se družim s njim jer su političari potpuno drugačije ličnosti kad ne radite s njima nikakav posao, već se samo viđate privatno. Mlađa je duhovit i šarmantan čovek. Druženje s njim se pretvori u muzičku feštu. Iz našeg drugovanja uvek nastane neka pesma.Da li ćete sarađivati?- Čekam da me pogodi nekom svojom pesmom. Nisam neko ko gleda ko je autor već mi je jedini kriterijum da je numera dobra.Imate li ambicije da se bavite politikom?- Nemam. Nijedan pevač nije uspeo da sedi na dve stolice. Meni kao majci i domaćici dovoljno je što mogu da se bavim pevanjem za svoju dušu. Trenutno pazim na zdravlje i uživam.Pojavila se informacija da za Amerikance kupujete Prvu i B92.- Za kupovinu sam i ja saznala iz novina. Ne kupujem Prvu i B92. Sve što je tu pisalo u vezi sa „Grandom“ i porodicom Živojinović bila je neistina.Ni „Avala film“ niste kupili?- Ne. Ako budemo nešto kupovali, obavestićemo medije koji nas prate. Da kupujemo nešto tako veliko, to bismo objavili na konferenciji za medije.Finale „Zvezda Granda“ održava se istog dana kad bi Novak Ðoković trebalo da se bori za odbranu titule na Vimbldonu. Gde ćete biti - u Skoplju ili Londonu?- Teško mi je da prelomim gde ću biti tog dana. Gledam tenis i uživam dok pratim mečeve. Divim se tim mladim ljudima koji su moderni vitezovi. Posle njihove pobede plačem.

Sportski parPEVALA BIH NA SVADBI ANE I ŠVAJNIJAHoćete li Ani i Švajniju pevati na svadbi?- Pevala sam Janku Tipsareviću na venčanju. Ako me Ana i Švajni budu pozvali na svadbu, biće mi velika čast i zadovoljstvo da otpevam nekoliko pesama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track