(ANKETA) ZVEZDE GRANDA: Ko će pobediti ove sezone?
Foto: Facebook

Finale u nedelju od 21h

(ANKETA) ZVEZDE GRANDA: Ko će pobediti ove sezone?

Stars -
Sportski centar "Boris Trajkovski" u Skoplju, biće domaćin najglamuroznije večeri i ovog prestižnog takmičenja za koje godinama unazad vlada ogromno interesovanje

U nedelju s početkom u 21 čas održaće se finalno veče takmičenja "Zvezde Granda".

Sportski centar "Boris Trajkovski" u Skoplju, biće domaćin najglamuroznije večeri i ovog prestižnog takmičenja za koje godinama unazad vlada ogromno interesovanje.

Gledaoci će u direktnom televizijskom prenosu moći da bodre svoje favorite i SMS glasovima omogućiti jednom od 12 super finalista laskavo priznanje najboljeg.

Podsetićemo da je za pobednika već opremljen stan, koji dodedeljuje "Grand produkcija", kao i automobil za drugoplasiranog ali i album i po kompozicija za najboljeg odnosno sve finaliste.

Osim samih takmičara na sceni najveće makedonske hale naćiće se i velike zvezde naše muzičke scene Lepa Brena, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Dragan Kojić Keba ali i Saša Popović, Sanja Kužet i Voja Nedeljković, koji će voditi celokupan program.

Da li će ove godine zvezda Granda postati Biljana Sulimanović, Harun Mehmedagić, Naida Bešlagić, Alen Hasanović, Marina Stankić, Haris Berković, Tamara Dragić, Semir Jahić, Biljana Marković ili Filip Božinovski saznaćemo u nedelju 12.jula za kada je zakazano super finale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track