SPEKTAKL U SKOPLJU: Finaliste Zvezda Granda fanovi bodrili s Kurirovim posterima!
Foto: Dragana Udovičić

Ovako je bilo uoči velikog finala

SPEKTAKL U SKOPLJU: Finaliste Zvezda Granda fanovi bodrili s Kurirovim posterima!

Stars -
EUFORIJA: Takmičari s našim plakatima putem društvenih mreža pozivali na glasanje, žiri se baškario u restoranu jer je umesto njih juče o pobedniku odlučivala publika
1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Deveta sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ okončana je sinoć velikim finalom u hali „Boris Trajkovski“ u Skoplju.

Fotka za Fejs... Marina Stankić pokazala broj na koji se glasa za nju
Fotka za Fejs... Marina Stankić pokazala broj na koji se glasa za nju

Uoči glavne bitke za pobednika ovogodišnjeg serijala, 12 superfinalista do poslednjeg momenta pred izlazak na spektakularnu scenu, koja je prvi put montirana na makedonskom tlu, ali i tokom izvođenja pesama, bodrili su navijači sa Kurirovim posterima u rukama. Tokom priprema i generalne probe kandidati su se i sami dičili transparentima s motivacionim porukama koje je u svom jučerašnjem broju poklanjao naš list.

Objavila Kurirov poster... Biljana Sulimanović se nadala pobedi
Objavila Kurirov poster... Biljana Sulimanović se nadala pobedi

U Skoplje su avionom doputovali članovi stručnog i produkcijskog žirija, a u hali je od početka do kraja, kao i uvek, sve nadgledao direktor Saša Popović, koji je posebnu pažnju obratio na tehničke detalje tokom tonskih vežbi uz matricu. Takmičari su usred svih priprema stigli da animiraju potencijalne glasače i putem društvenih mreža, pa su s lica mesta objavljivali fotografije kojima su podsticali obožavaoce da ih podrže u velikom finalu. Marina Stankić i Biljana Sulimanović slikale su se sa Kurirovim posterom, na kome su ispisani njihovi brojevi za glasanje. Učesnici su imali veliku tremu i nikako nisu mogli da se opuste iako su imali podršku sa svih strana.

Zato je žiri, koji prošle noći nije odlučivao s obzirom na to da je publika ovaj put glasala umesto njih, bio više nego opušten. Oni su u Skoplju boravili više paradno i relaksirali su se u restoranu tokom jučerašnjeg dana pre nastupa.

Šabanu je društvo pravila supruga Gordana, a Kebi njegova žena Olja. Bosanac je zbog sinovljeve saobraćajke opravdano izostao na finalu, dok su Snežana Ðurišić i Ana Bekuta najviše ohrabrivale kandidate. Fanovi finalista okupili su se ispred hale već oko 15 sati, raspoređeni u grupe po tome koji plakat iz Kurira s likom finalista su nosili. U ulici se napravio zastoj automobila jer se broj posetilaca iz minuta u minut povećavao.

Ovo je obeležilo sezonuZORICA PRED SAM KRAJ NAPUSTILA TAKMIČENJEŠestočlani stručni žiri, koji su činili Aca Lukas, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Snežana Ðurišić, Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta, tokom svake emisije u prethodnih deset meseci prepirali su se i ulazili u teške rasprave sa produkcijskim žirijem, u kome su bili Lepa Brena, Saša Popović i Žika Jakšić. Najviše polemike bilo je između Zorice Brunclik i Saše Popovića, koja je pred samo finale napustila takmičenje, pa je kao njena zamena u poslednji čas uskočio Dragan Kojić Keba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track