SPEKTAKL: Seve plakala sa Igorom i Kebom!
Foto: Vlada Šporčić

Folk pevač nastupio u rodnom gradu

SPEKTAKL: Seve plakala sa Igorom i Kebom!

Stars -
Ponosni Lozničanin prvo je zapevao „Imao sam ljubav jednu“, a potom su na red došli hitovi „Nemam drage, nemam druga“, „Kukavica“, „Plavo oko plakalo je“ i mnoge druge
1 / 3 Foto: Vlada Sporčić

Dragan Kojić Keba sinoć je održao koncert u svom rodnom mestu na stadionu Lagator FK Loznica, a najveću pažnju izazvao je dolazak njegove buduće snahe Severine Vučković.

Ljubavni valcer... Nastup za pamćenje
Ljubavni valcer... Nastup za pamćenje

Ona je sve vreme stajala pored bine i razmenjivala poljupce s Kebinim sinom Igorom Kojićem. Društvo im je pravila njegova majka Olja, ali i brojno obezbeđenje koje nije dozvoljavalo da se priđe bini. Keba je s hrvatskom pop zvezdom otpevao „Srce kuca tvoje ime“, što su hiljade fanova pozdravile ovacijama.- Prvi put sam na Kebinom koncertu, krivo mi je što nisam bila ranije - rekla je Vučkovićeva, koja je poljubila u obraz budućeg svekra, a onda je Igor izašao na binu, pa je zaljubljeni par odigrao valcer. Pevačica je bila toliko dirnuta da je i zaplakala!

Duet... Keba i Tanja Savić
Duet... Keba i Tanja Savić

Ponosni Lozničanin prvo je zapevao „Imao sam ljubav jednu“, a potom su na red došli hitovi „Nemam drage, nemam druga“, „Kukavica“, „Plavo oko plakalo je“ i mnoge druge.

Zemljaci... Keba i Sinan
Zemljaci... Keba i Sinan

Pored Severine, Keba je na bini ugostio i Anu Bekutu, Sinana Sakića (takođe Lozničanina), koji je zaplakao na sceni dok ga je sugrađanin i kolega grlio, zatim Tanju Savić i novu zvezdu „Granda“ Harisa Berkovića, kao i kralja folk muzike Šabana Šaulića. Iza scene su viđeni Milutin Mrkonjić, Hasan Dudić sa Atinom Ferari i druge poznate ličnosti, a pala je i prosidba - jedan Marko zaprosio je na sceni jednu Bojanu!(T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track