NOVI STORY: Svi detalji gala slavlja Ane Sević i Darka Lazića

Ekskluzivno

NOVI STORY: Svi detalji gala slavlja Ane Sević i Darka Lazića

Stars -
Nakon krštenja i prvog rođendana ćerke Lorene popularni pevački par otkriva da će njihova mezimica dobiti brata ili sestru

Otkako su prošle godine dobili ćerku Lorenu, supružnici i pevači Ana Sević (29) i Darko Lazić (24) prepustili su se svim čarima roditeljstva.

Nakon intimnog venčanja, porodična sreća ovog bračnog para neizmerno je uvećana dolaskom na svet naslednice Lorene, 10. jula prošle godine, a sve je nastavljeno proslavom njenog prvog rođendana i krštenja. Po pravoslavnim običajima, svečani obred obavljen je 13. jula u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a pored Aninih i Darkovih roditelja, prisustvovali su i članovi porodica, kumovi, kao i brojni prijatelji i kolege koji su zajedno sa ponosnim roditeljima proslavili ovaj dan.

Nakon što je njihova naslednica primila svetu tajnu, supružnici su organizovali veliku rođendansku proslavu u restoranu Holivud na Ledinama, a samo za Story, Darko i Ana sumiraju svoje utiske i otkrivaju sve detalje s proslave i krštenja. Story: Po čemu ćete pamtiti krštenje i proslavu prvog rođendana svoje ćerke Lorene?Ana: Po tome što je ona uživala u tom danu, bila je nasmejana i vedra. Mislila sam da deca od godinu dana ne znaju da je to njihov trenutak, međutim ona je uživala i bila potpuno svesna toga da se ceo svet vrti oko nje.U ovom broju ne propustite!Novouređeni klub Kalypso na Novaljskoj plaži, popularnom Zrću, 4.8.2015.godine, ugostiće Colors Sensation party. Nebo iznad Zrća, biće, obojeno nepreglednom količinom živih boja, a slika koja će otići u svet biće najbolja reklama za dobru zabavu.Budi i ti deo senzacije!Do 24.7. okači fotografiju na Instagram, sa sledećim hash tagovima #story_rs#ColorsSensation#Sensation, kojom ćete prikazati kako razbijate monotoniju, uz pomoć Sensationa i Storya. Prve tri fotografije, koje do 24.7. sakupe najveći broj lajkova, biće objavljene u magazinu Story od 31.7. Autori tih fotografija osvojiće fenomenalne nagrade ( karte + smeštaj na Zrću)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track