PAPARACO: Džinović grli Melinu, Vuk Drašković cedi gaće
Foto: Da

Poznati okupirali Crnu Goru

PAPARACO: Džinović grli Melinu, Vuk Drašković cedi gaće

Stars -
Haris se s porodicom odmara u najluksuznijem hotelu u Bečićima, dok Vuk sa ženom Danicom tradicionalno leto provodi na Kraljevoj plaži na Svetom Stefanu

Haris Džinović i njegova supruga Melina tokom braka proputovali su pola sveta, a najslađa destinacija im je upravo Crna Gora, gde uživaju kao zaljubljeni tinejdžeri.Pevač i dizajnerka sa ćerkom Đinom i sinom Kanom već nekoliko dana letuju u najluksuznijem hotelu u Bečićima, koji posećuju svake godine. Nakon napornog prethodnog poslovnog perioda zbog snimanja „Pinkovih zvezda“, Džinović je konačno pronašao malo mira i udaljio se od medija.Međutim, koliko god se trudio, od ekipe Kurira nije uspeo da se sakrije. Haris je uslikan u kafiću pored bazena kako sa ženom razmenjuje nežnost. Folker je sve vreme grlio i ljubio suprugu, pa su kupači komentarisali da su jedan od najskladnijih estradnih parova.

Za vreme dok su Melina i Haris uživali jedno u drugom, na Svetom Stefanu Vuk Drašković je cedio svoje kupaće gaće. Kao i prošle godine, političar i njegova supruga Danica odmarali su se na Kraljevoj plaži, gde je cena dve ležaljke čak 75 evra.Lider SPO, koji još od pre nekoliko godina, kad ga je opekla meduza, retko ulazi u more, ovog puta je napravio izuzetak i brčnuo se. Za razliku od njega, Dana je plivala u Jadranu čitav dan.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track