(VIDEO) NOVI SKANDAL NA MALDIVIMA: Pijana Matora napala Nikolasa! Izbačena i kažnjena sa 3.000 evra
Foto: Printskrin

Nastavlja se nasilje

(VIDEO) NOVI SKANDAL NA MALDIVIMA: Pijana Matora napala Nikolasa! Izbačena i kažnjena sa 3.000 evra

Stars -
Matora je pod dejstvom alkohola pokušala da se obračuna sa Nikolasom i samim tim zbog fizičkog napada kažnjena je direktnim izbacivanjem iz Maldiva i oduzimanjem honorara

Jovana Tomić Matora kažnjena je sa 3.000 evra i napuštanjem hotela zbog agresivnog ponašanja.

Novi skandali su zabeleženi u rijalitiju Hotel Maldivi. Nakon što su Ivan i Srećko sinoć napustili rijaliti Mladivi 2015 ubrzo je došlo do još jednog vanrednog izbacivanja. Jovana Tomić Matora kažnjena je sa 3.000 evra i napuštanjem hotela zbog agresivnog ponašanja.

Naime, Matora je pod dejstvom alkohola pokušala da se obračuna sa Nikolasom i samim tim zbog fizičkog napada kažnjena je direktnim izbacivanjem iz Maldiva i oduzimanjem honorara.

Nikolas je nakon njenog izbacivanja počeo da nacionalnoj osnovi da vređa Tomu Pantersa, te je zbog toga završio u izolaciji, a ako je verovati gledaocima i pisanju po društvenim mrežama, tom prilikom je razvalio sobu.

Podržava nasiljeBRANI ĆERKUMajka Jovane Tomić, Ana, kaže da je gledala rijaliti i da podržava svoju ćerku.- Nije smela da se spusti na njegov nivo, on je narkoman. Celu noć sam pratila i gledala kako ga čupa za kosu. Nije mi bilo prijatno, ali ne okrivljujem je ni za šta - kaže za Kurir Tomićeva.

Matora je kaznjena oduzimanjem 3000 evra od honorara i napustanjem Hotela zbog napada na Nicolasa.

Posted by Hotel Maldivi Happy TV on недеља 19. јул 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja