PRORADIO JOJ MATERINSKI INSTINKT: Marina se sprema za ulogu majke!
Foto: Damir Dervišag

Već tri godine u srećnoj vezi

PRORADIO JOJ MATERINSKI INSTINKT: Marina se sprema za ulogu majke!

Stars -
Umesto da se šeta u kupaćem kostimu kao ranijih godina, Viskovićeva obučena provodi sate u igri s devojčicom, koju brižno pazi i mazi na plaži

Marini Visković je izgleda proradio majčinski instinkt! Kako drugačije objasniti to što je pevačica, umesto da šeta zmijsko telo na bazenu, skroz obučena provela sate igrajući se s devojčicom koja je ćerka njene drugarice.

Vežba za bebuPaparaco Kurira uslikao je momenat kad se Viskovićeva toliko unela u ulogu majke da je totalno zapostavila svoje društvo i potpuno se posvetila klinki.

Ovakvo Marinino ponašanje i ne treba da čudi budući da je pevačica duže od tri godine u srećnoj vezi s jednim beogradskim biznismenom, te da bi trudnoća bila kruna njihove ljubavi. Njihovi prijatelji svakodnevno ih forsiraju da je vreme da se ostvare kao roditelji, pa može biti da je pevačica počela da vežba na njihovoj deci, koja je bukvalno obožavaju.

Za razliku od proteklih godina, kad je vreme na plaži provodila sunčajući se i čitajući knjige, Marina ove godine zaboravi i da se skine pored vode.

Ne skida seNa bazen, kao što se na fotografijama i vidi, ide u šortsu i majici i ne skida se u bikini. To je još jedan od pokazatelja da Viskovićevoj više nije do toga da mami muške uzdahe. A i zašto bi kad uživa u harmoničnoj vezi s dečkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track