MAJKA BRANI TRANDŽU IZ MALDIVA: Dušan samo glumi geja i to mu odlično ide!
Foto: Printskrin Yt

Prozivke na račun glumca iz „Maldiva“

MAJKA BRANI TRANDŽU IZ MALDIVA: Dušan samo glumi geja i to mu odlično ide!

Stars -
Učesnik rijalitija dobijao uvredljive poruke zato što se često prerušava u žensko

Glumac Dušan Kaličanin godinama trpi uvrede na ulici i na društvenim mrežama zato što se u javnosti često pojavljuje kao žena.Učesnik „Maldiva“ iz kuće je počeo da izlazi prerušen u suprotni pol u isto vreme kad je svetskom scenom zavladao androgini model Andrej Pejić, koji je u postao Andrea. Kaličanin je u više navrata isticao da je njegovo oblačenje u žensku garderobu isključivo u svrsi umetnosti.

- Dušan nije odustao od svog stila ni onda kad ga je ceo grad nazivao trandžom. Čak je snimio i pesmu „Bicepsi“ i spot kao žena. Obučen je u donji veš, na sebi ima haltere, a u drugoj sceni nosi kostim trbušne plesačice i zavodljivo pleše. Nosi crnu i plavu periku - priča naš izvor, navodeći da su se njegovi roditelji šokirali čim su videli šta im sin radi.Pozvali smo Dušanovu majku Eminu, koja je za Kurir Stars otvoreno govorila o sklonostima svog sina.

- Tačno je da je moj sin imao velikih problema i da su ga prozivali da je transvestit. On je nama objasnio sve. Rekao nam je da je to deo umetnosti i njegove profesije. Mi kao porodica sad sve razumemo, iako nam je u početku bilo čudno. On odlično podnosi te prozivke. Isprobao je nešto novo, i to prenosi svima, a rijaliti je najbolji način da se promoviše. Dušan je završio komunikologiju i sad je na doktorskim studijima, sve su to njegovi naučni radovi. Mogu vam reći da moj sin odlično glumi geja, i to je sve njegov posao. Ranije je imao devojke i znam da nije gej, iako mnogi misle drugačije - brani Emina svog sina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track