I OVO JE MILOMIR MARIĆ: Em urednik, em bolestan, a na 40 stepeni kuva se u gradskom prevozu!

Bez kompleksa: Posle infarkta i ugrađivanja stenta u GSP

I OVO JE MILOMIR MARIĆ: Em urednik, em bolestan, a na 40 stepeni kuva se u gradskom prevozu!

Stars -
Običan smrtnik: Urednik televizije Hepi nema problem s tim da se, uprkos tropskoj vrućini, vozi gradskim autobusima, u kojima ni klima, ako je ima, ne pomaže

Milomir Marić, oduševio je, a ujedno i šokirao sve putnike u gradskom prevozu kad se, nakon nedavnog infarkta, na plus 40 stepeni Celzijusa pojavio na liniji 83, koja saobraća na liniji Zvezdara-Zemun.

Novinar i otac rijalitija na TV Hepi, po svemu sudeći, nema problem s tim da se, uprkos tropskoj vrućini, gužva po lokalnim autobusima u kojima ni klima, ako je i ima, ne pomaže. On je tokom vožnje toliko bio žedan čašice razgovora sa običnim građanima da je, kako bi se napojio na tom izvoru informacija, rizikovao i svoje zdravlje. Njemu su saputnici prilazili kao da se znaju sto godina, a pojedini su jedva čekali da se uprazni mesto kako bi seli do njega.

Marić nije računao na to da se u busu zatekao i Kurirov paparaco, koji je ovekovečio ovaj neobični trenutak, pa nije pokušavao da uvuče stomak koji mu se u nekoliko slojeva ocrtavao ispod pretesne košulje. Na ovaj faktor rizika, za nekoga kome je tek ugrađen stent, Marić bi možda pre trebalo da obrati pažnju i povede računa o ishrani, nego li i o vrućinu i vožnji gradskim prevozom.Ovo drugo mu još dođe kao preporučljiva fizička aktivnost!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track