LAZAR IZBAČEN IZ MALDIVA: Fudbaler zaprosio Ejmi, evo šta je ona rekla
Foto: Printskrin/TV Happy

Rijaliti

LAZAR IZBAČEN IZ MALDIVA: Fudbaler zaprosio Ejmi, evo šta je ona rekla

Stars -
Lazar je poručio da ima jedno iznenađenje za nju, da je čeka kada izađe u finalu i da je potrebno da samo kaze da i da će to biti za ceo život

Lazaru Jeremiću i Ejmi Aminati nije bilo ni malo lako zato što će barem privremeno biti razdvojeni.Pošto je fudbaler od nominovanih večeras dobio najmanje glasova, tamnoputa učesnica šoua "Hotel Maldivi" je to teško prihvatila i jecela je i lila suze dok se rastajala od Jeremića. Nije ni njemu bilo lako i on je tokom večerašnje emisije pustio suzu zbog Ejmi.

"Ljubavi, volim te!", viknula je Ejmi i kada je pokušala da priđe izbačenom Lazaru reagovalo je obezbeđenje.

Kasnije je izbačena i Ana Jezdimorović.

Nakon izlaska , mladi fudbaler je ostavio pismo u kome je pozdravio sve ukućane i poručio im je da mu je mnogo drago što je upoznao sve njih i što je dilio prostor sa njima.

Najlepši deo pisma ostavio je za svoju devojku kojoj je poručio da ima jedno iznenađenje za nju, da je čeka kada izađe u finalu i da je potrebno da samo kaze da i da će to biti za ceo život.

Ejmi je kratko i jasno rekla da, a onda u suzama rekla: „Mnogo ga volim, čim izađem idem u CG. On je taj i zbog njega ću da se borim do kraja. Zbog mene i njega“

Lazar doziva Ejmi da joj kaze da je voli :)

Posted by Hotel Maldivi Happy TV on недеља 2. август 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track