NIJE IH SRAMOTA: Menadžer nasred plaže ljubio silikonske grudi Tijane Ajfon!
Foto: Damir I Printskrin

Majke sklanjale decu da ne gledaju

NIJE IH SRAMOTA: Menadžer nasred plaže ljubio silikonske grudi Tijane Ajfon!

Stars -
Njene poludele hormone je uspeo da zadovolji Veljko Dabetić, pa je tako u jednom momentu, ne mareći što ih gleda na stotine kupača, ljubio njene silikonske grudi

Da se starsti između Tijane Ajfon i Veljka Dabetića nisu smirile čak ni posle izlaska iz rijalitija. Kako su stigli na plažu i spustiti peškire na ležaljku, rijaliti zvezde su otišle u vodu i krenuli sa morskim igrarijama. Međutim, kada su krenuli sa pipkanjem i ljubljem, jasno nam je bilo da među njima ima nešto više od prijateljstva.Tijana se izgleda zadovoljila Veljkom, jer je njen bivši momak Marko Bulat pobegao zbog nje iz Crne Gore. Njene poludele hormone je uspeo da zadovolji Dabetić, pa je tako u jednom momentu, ne mareći što ih gleda na stotine kupača, ljubio njene silikonske grudi.

Muškarci su dobacivali i navijali za akciju, dok su se žene sa decom sklanjale kako mališani ne bi gledali takav prizor. Ipak, nisu imali prilike da vide, jer je par akciju nastavio u hotelskoj sobi, prenosi Alo."Ma šta tu ima čudno?! Ništa strašno nismo radili. Ponelo nas more, sunce i luda atmosfera u Crnoj Gori. A što se Veljka tiče, dobar je on macan", kroz osmeh je rekla bivša učesnica "Parova".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja