ĐE SE KUPAŠ LJEPOTO? U KADI KRETENU! Crnogorski bend okupio 5.000 fanova!
Foto: Zorana Jevtić

NOVI REKORDI: Druge večeri Lovefesta više od 20.000 posetilaca

ĐE SE KUPAŠ LJEPOTO? U KADI KRETENU! Crnogorski bend okupio 5.000 fanova!

Stars -
Crnogorski bend Hu si okupio 5.000 fanova, koji su horski pevali njihov hit, na osnovu kog su momci dosađivali devojkama

- Ðe se kupaš tražim te, lutam, reci đe si i eto me tu sam, đe se kupaš, đe školjke skupljaš, đe gaziš ježa i malog puža - pevali su uglas pesmu „Ðe se kupaš“ fanovi crnogorskog benda Hu si druge večeri festivala ljubavi u Vrnjačkoj Banji!Lajv bina bila je krcata, više od 5.000 posetilaca našlo se ispred stejdža u trenutku kad su nastupili momci iz Kotora.

Žurka u bazenu... Kurirove prskalice radile i drugog dana
Žurka u bazenu... Kurirove prskalice radile i drugog dana

Devojke ih odbijalePiće i dobra muzika učinili su svoje, pa je posle nastupa ovog benda grupa od nekoliko momaka iz publike išla za devojkama i bukvalno ih smarala jednim istim pitanjem „Ðe se kupaš, ljepoto!“Nekima je to bilo zabavno, a nekima i ne baš, pa su šaljivi momci pored osmeha dobili i sočno „Odje.i“ i „U kadi, kreteni!“

Inače, drugi dan Lovefesta prošao je u znaku magičnog dočeka jutra na Fajer stejdžu, čiji je program zatvorio Dubfajer. Na vatrenoj bini više od 20.000 posetilaca dočekalo je legendarnog iransko-američkog di-džeja, koji je do sedam ujutro držao fanove na nogama.Ovim je oboren još jedan rekord festivala! Naime, masa od nekoliko hiljada posetilaca nije se smirivala skoro 12 sati. Oni su ispratili sve. Od prvog izvođača na Lajv bini Mister Rebita, koji je počeo nastup u 20 sati, pa sve do jutra, kad su nešto posle sedam časova goste na spavanje ispratili članovi benda Dubfajer.

Oduševili... Grupa Elemental
Oduševili... Grupa Elemental

Dejan Milićević za krajPre njega na glavnoj muzičkoj bini nastupili su i Marko Milosavljević, Blejk Bakster, Džoan Etkins i Kalo Lio, a treće, poslednje večeri festivala sjajne koncerte održali su Ateist rep, Hladno pivo, kao i Džejms Zabijele, koji je sa posetiocima proslavio svoj rođendan na „ostrvu ljubavi“. Ovogodišnji Lovefest zatvorio je Dejan Milićević i tako sa svima proslavio 20 godina rada.

MARČELO OBJASNIO Dao zadatak mnogim kolegama ŽIV JE REP, UMRO NIJE!Ovaj festival je opravdao svoj naziv! Ovoliko ljubavi ne pamtim kad smo dobili - ovim rečima je poznati reper Marčelo završio svoj nastup u okviru druge večeri Lovefesta. Ispred Lajv stejdža bilo je oko 5.000 vatrenih fanova rep i hip-hop muzike, koji su popunili kapacitet ovog prostora.Svaku pesmu otpevali su sa Marčelom, koji je zbog sjajne reakcije publike probio termin i produžio nastup za nekoliko minuta.- Je.eš Guču, ima i ovde trube! - rekao je Marčelo posle izvođenja pesme „Komplikovani“, u kojoj se čuje i zvuk duvačkih instrumenata.- Živ je rep, umro nije! Vidite koliko nas je ovde. Samo nedostaje prostora za ovakve izvođače - rekla nam je Ivana Milošević iz Beograda, koja je na Lovefest došla s drugaricom iz Zagreba.„Bol i revolt“, „Bube“, „Otkucaji“, „Tunel“, „Mamica“... Ređali su se hitovi, a nastup je završen pesmama „Pozerište“, „Pegla“ i „Sunce“.

Žurka uz prskanjeKSARA USIJALA BAZENEH20 bina na bazenu poslednjeg festivalskog dana bila je više nego obično posećena, jer su gosti festivala spas od vrućine potražili upravo na olimpijskom bazenu koji je pretvoren u stejdž. Uz muziku di-džejeva, koja počinje od 12 sati, nekoliko hiljada mladih se kupalo, đuskalo i pripremalo za večernji provod na drugim binama. Kao prethodnog dana Marko Nastić, juče je do usijanja na bazenu dovela Ksara, di-džej iz Nemačke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track