OČAJNA MAJKA MOLI PRODUKCIJU MALDIVA: Izbacite tu pevaljku, zavela mi je i upropastila sina!
Foto: Printskrin/TV Happy

Tanja zavodnica

OČAJNA MAJKA MOLI PRODUKCIJU MALDIVA: Izbacite tu pevaljku, zavela mi je i upropastila sina!

Stars -
Jedna majka se svakodnevno javlja produkciji rijalitija u nadi da će ženu koja je, kako kaže, upropastila njenog osamnaestogodišnjeg sina izbaciti i vratiti u Makedoniju, odakle je i došla

Beograđanka B.B. danima poziva redakciju Hepi televizije i šalje poruke organizatorima serijala "Hotel Maldivi", žaleći se na pevačicu Tanju Blaževu, koja je u vezi sa njenim osamnaestogodišnjim sinom.

"Ona je zlo, tolike godine po kafanama, pa našla mog sina da zavodi", jadala se žena produkciji Hepi televizije.

"On je tek upisao fakultete i važno je da ga završi,a ne da ga neke pevaljke odvlače od knjige."

Tanja Blaževa je, navodno, ovog mladića upoznala na Adi Ciganliji, gde se sunčala pre nego što je ušla u serijal na Hepi televiziji.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Ona je iskusna, a on je još zelen. Potrčao je za njom, ne shvatajući da ga ona iskorišćava. To sam shvatila kad sam videla da besomično šalje poruke i još svoje drugove nagovara da glasaju za tu Makedonku. Molim vas, izbacite je što pre iz takmičenja, nek ide u Makedoniju, gde je pevala po raznim bircusima i kafančugama.", branila je sina.

Blaževa je, inače, prepričavala događaj, kad su svi muškarci tokom snimanja njenog spota doživeli seksualno uzbuđenje, zbog čega je snimanje moralo biti prekinuto. U serijalu "Hotel Maldivi", rekla je da bi moglo biti svega sa Sašom Gromom,sa kojim se zbližila, ali da neće zbog nekog ko je čeka napolju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track