POSLE 6 MESECI NA SLOBODI: Toma Panters napustio rijaliti!

Odzvonilo mu

POSLE 6 MESECI NA SLOBODI: Toma Panters napustio rijaliti!

Stars -
Svoje učešće započeo je u rijalitiju Parovi a onda je i nastavio u Maldivima

Na sve češća pitanja gledalaca u uživom uključenju u serijal "Hotel Maldivi", hoće li Toma Panter napustiti rijaliti na Hepi televiziji, on je odgovarao da će otići čim budu pronašli novog kuvara.

Šalu na stranu, Toma Panter jeste bio glavni kuvar u serijalima na Hepi televiziji, ali je imao i najviše glasova za ostanak u programu, pre svega zbog svoje pitome prirode, iskrenih stavova i bio je miljenik ostalih, mlađih učesnika u rijalitiju.

I mada su gledaoci bili za njegov ostanak, on je u dogovoru sa produkcijom Hepi televizije napustio dalje takmičenje zbog obaveza oko splava, koje više nisu mogle da se odlažu.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Splav je radio noću, sad će i danju, rešio sam da to sve dovedem u red, a kasnije, pokvariće se vreme i neću moći da završim", rekao je Toma Panter i dodao:

"Uvek sam na raspolaganju Hepi televiziji i zbog korektnog ponašanja, uvek sam spreman da se ponovo oprobam u nekom rijalitiju. Ali, ovi poslovi bili su neodložni i zahvalan sam Hepi televiziji što je pokazala razumavanje."

Učesnik rijalitija "Parovi", gde je boravio od prvog dana do finala, svega jedan dan bio "na slobodi" i odmah ušao u serijal "Hotel Maldivi", gde je bio blizu dva meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track