TOMA PANTERS ZA KURIR: Šest meseci bez seksa je robija!
Foto: Dragana Udovičić

Intervju: Muzičar proveo pola godine u rijalitiju

TOMA PANTERS ZA KURIR: Šest meseci bez seksa je robija!

Stars -
Čim sam izašao iz „Maldiva“, vodio sam ljubav s mojom Živkom. Ona mi je najviše nedostajala. Ja sam ljudsko biće, priznajem, samozadovoljavao sam se u toaletu

Toma Jovanović, poznatiji kao Toma Panters, mogao bi da završi u Ginisovoj knjizi rekorda. Ali ne po težini, već po broju dana koje je proveo u rijalitiju.Muzičar se u utorak veče, posle tačno 186 dana (šest meseci i četiri dana), koliko je proveo u „Parovima“, a onda i u „Maldivima“, dočepao slobode. Za sve to vreme napolju je bio samo sedam sati, kada je napuštao jedan i ulazio u drugi rijaliti.Po povratku u stvarni svet, Panters, koji je i ranije učestvovao u „Farmi“, a onda i u „Akademiji debelih“, sumira utiske iz rijalitija i priča o svom životu, porodici i kolegama i političarima koji dolaze na njegov splav.- U četiri rijalitija proveo sam ukupno 307 dana. U „Parovima“ i „Maldivima“ mi je bilo super, ali mi je ipak najlepše bilo u „Akademiji debelih“ jer sam tamo smršao 15 kila.Koji je sledeći rijaliti u koji ćete ući?- Stavljam tačku, ali opet nikad ne reci nikad. Supruga Živka mi je rekla da su me zvali iz Slovenije za neki njihov rijaliti. Ja to ne želim. Zasad je dosta.Šta vam je najviše nedostajalo iz spoljnog sveta?- Supruga! Nedostajala su mi i deca, unuci, ali sam uspeo da se izborim. Milion puta sam bio na ivici suza, ali nisam zaplakao.

Kako ste izdržavali bez seksa toliko dugo?- Bilo je teško. Život bez seksa u rijalitiju je kao boravak u najgorem zatvoru. Ja sam ljudsko biće, priznajem, samozadovoljavao sam se u toaletu.Je li pao seks sa ženom kad ste došli kući?- Normalno!Nego, da se vratimo na rijaliti. Rekli ste da biste ubili Brendona da vam je sin.- Ne znam da li je to njegova taktika ili ne, ali on nema kućno vaspitanje. Njegovo seksualno opredeljenje me ne zanima. On je folirant, i to me strašno nervira.Zbog čega ste se najviše svađali sa Zmajem i Nikolasom?- Zmaju sam savetovao da ne može tako da se ponaša s devojkama, pričao sam mu da mogu deca da mu budu, a on me sasluša i posle opet uradi po svome. Sve bi uradio zarad pobede. Neverovatan je glumac, nikad se ne zna da li je Zmaj od Šipova ili Ilija Grahovac. On je inteligentan i najveći je govornik u staroj Jugoslaviji. Što se Nikolasa tiče, on je bolesnik, narkoman i šizofreničar, mesto mu je u psihijatrijskoj bolnici, a ne na televiziji.Izašli ste iz rijalitija zbog splava koji je omiljen vašim kolegama. Ko daje najveći bakšiš?- Zlata Petrović je baš darežljiva. Često sam pevao kod Cece na slavi. Ona je prava domaćica, u njenoj kući nikad nisam imao praznu čašu, uvek dosipaju piće. I ona daje dobar bakšiš.I političari vole da vas slušaju?- Oni su normalni ljudi i vole da se opuste. Često svraća Boris Tadić, kog znam od 1988. godine.A Aleksandar Vučić?- Vučiću sam svirao na rođendanu. On je prijatan čovek i kavaljer. Ostavljao je bakšiš. Nije veliki, ali je ostavljao. Tomu Nikolića sam upoznao u jednoj emisiji, ali nikad nije bio na splavu, dok Dačić jeste. Ivica je široke ruke. Njega znam od 1991, kad je bio predsednik omladine SPS.

Stroge merePOJAČANO OBEZBEĐENJE ZBOG ZMAJAProdukcija televizije Hepi pojačala je obezbeđenje u „Maldivima“ zbog Zmaja od Šipova. Oni na taj način pokušavaju da spreče da dođe do tuče između njega i Saše Groma, pošto ne prođe dan a da se ne posvađaju. Pored obezbeđenja, sa Ilijom Grahovcem svakog dana razgovara i psiholog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track