NEDA UKRADEN POTRESENA ZBOG KOLEGINICE: Usnija, čekamo te da nam opet pevaš!
Foto: Zorana Jevtić

Bodri je

NEDA UKRADEN POTRESENA ZBOG KOLEGINICE: Usnija, čekamo te da nam opet pevaš!

Stars -
Uz Usnijinog brata i snajku iz Makedonije, koji brinu o bolesnoj pevačici, Neda se ponudila da pomogne u svakom smislu

Teško zdravstveno stanje kraljice južnjačkog melosa Usnije Redžepove i njena nova borba sa rakom pluća potresli su njenu koleginicu Nedu Ukraden, sa kojom je svojevremno harala bivšom Jugom.

Uz Usnijinog brata i snajku iz Makedonije, koji brinu o bolesnoj pevačici, Neda se ponudila da pomogne u svakom smislu.

"Od početka sam bila upoznata sa njenom bolešću, ali ovog puta ona je zaista u teškom stanju. Ja se, ipak, nadam da neće klonuti duhom i da će dobiti i ovu bitku za život. Zvala sam je da joj kažem: „Usnija, uz tebe smo, ne predaj se! Milioni onih koje si godinama uveseljavala žele da im opet zapevaš!“ Želim da zna da je volim. Čula sam se juče sa ženom njenog brata da joj stavim do znanja da sam tu da pomognem u svakom smislu, jer njih dvoje već godinama brinu o Usniji", kaže Neda, i dodaje:

"Ona je meni jedna od najdražih koleginica sa kojom sam provela toliko divnih trenutaka na koncertima u bivšoj Jugi. Bila je gost na svadbi moje ćerke i neko ko je ostavio originalan pečat u narodnoj muzici. Znam da o njoj trenutno brine lično načelnica pulmologije i da je, što se lekara tiče, u dobrim rukama, ostalo je sve u njenim i božijim rukama. Samo da ne izgubi veru da može da pobedi", nada se Ukradenova, koja je u više navrata htela da poseti koleginicu.

"Dugo je bila kod brata u Makedoniji, i zvala sam je da svratim u posetu, ali pacijenti izmučeni takvim terapijama nisu baš voljni da ih ljudi gledaju u takvom stanju. Ona je veoma iscrpljena i jedva govori, a uglavnom spava, jer je opijena lekovima", kaže pevačica koja veruje da će još dugo piti kafu sa svojom koleginicom kada se oporavi.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track