UČESNICI ŠOKIRALI INFORMACIJAMA O BRENDONU: Mali, ko ti je Slavko?
Foto: Printskrin

Maldivi

UČESNICI ŠOKIRALI INFORMACIJAMA O BRENDONU: Mali, ko ti je Slavko?

Stars -
Učesnici serijala "Hotel Maldivi" izneli u javnost razlog Brendonovog ulaska u rijaliti

Pošto ih mnogo iritira, bahat je, otima im hranu i svakodnevno "cinkari" produkciji, učesnici "Maldiva" grupno su napali Brendona i počeli da iznose razne tajne iz njegovog života.

"Mali, kaži ko je Slavko?", pitao ga je Vuk Đuričić. "Je li istina da si puk'o kad te je ostavio i potrošio ti sve pare koje si zaradio radeći na brodu? Da li si zbog njega ušao u rijaliti da bi uzeo neki dinar i molio Slavka da se vrati?"

"To nije istina", vikao je Brendon i skakao izvodeći neki svoj šou. Ali, ostali mu nisu dali mira nijednog trenutka.

"Zato što si ljigav, glup, samoživ, otimaš nam hranu, uzeo si poslednje parče sira pa nismo mogli da obavimo zadatak i napravimo pitu, treba te je**ti u mozak stalno", rekao mu je Vuk.

"Osim što znamo ime tog tvog dečka, znamo jos imena i prezimena nekih koji su te gu**li i kojima si pljugao za 20 evra. Svakog dana ćemo iznositi po jedno ime, a kad ti ono što krijes po cenu života budemo rekli, poželećeš da se obesiš o palmu".

Ovo je podržao čak i Luka Spasojević, ubedljivo najmirniji i najstaloženiji učesnik u serijalu na Hepi televiziji.

"Brendon je rekao da se sakrio ovde od nekog, a vidimo da dečko nije kriminalac, onda smo otkrili da se krije od tog momka", rekao je Vuk. Brendon je skakao, pozivao "pingvine sa Madagaskara", tražio losos i semenke lana, pokušavajući da ignoriše učesnike serijala.

Njegovo skakanje je sve nerviralo, pa su svi redom počeli da ga pljuju, ne obazirući se što se zbog toga ide u izolaciju i skida od honorara. To su učinili Burek, Jovica, ali i ostali.

"Malog treba pljuvati, on je samo za pljuvanje", smejao se Vuk Đuričić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track