HONORAR JE TAJNA: Anđela Veštica u novoj sezoni Parova!
Foto: Facebook

Publika je voli

HONORAR JE TAJNA: Anđela Veštica u novoj sezoni Parova!

Stars -
Pošto je reakcija gledalaca na ulazak Anđele Veštice na žurku u “Hotel Maldivi” bila više nego pozitivna, produkcija daje sve od sebe da se starleta nađe na spisku učesnika u novoj sezoni –“Parova”

Popularna gošća prestoničkih klubova Anđela Veštica Mitkovski, najavljivana je kao specijalna gošća u serijalu “Hotel Maldivi”, a veruje se da mogla bi da uđe u luksuznu vilu u novom serijalu šokantnog rijalitija “Parovi”.

Pošto je reakcija gledalaca na ulazak Anđele Veštice na žurku u “Hotel Maldivi” bila više nego pozitivna, jer se zna da ova rasna crnka privlači pažnju gde god se pojavi i gotovo je dežurna za dobar provod, produkcija daje sve od sebe da se istetovirana starleta nađe na spisku učesnika u novoj sezoni –“Parova”.

"Anđela Veštica se sa svojim prijateljem dizajnerom Vladimirom Di Krupskim rado odazvala pozivu za žurku u “Hotel Maldivi”, ali je oluja, koja je pretila da počne, odložila nastup atraktivne devojke", kažu u produkciji.

"S obzirom na veoma skupu opremu i ledove u jedinom otvorenom studiju na našim prostorima, moralo je sve biti otkazano. Ona je vrlo profesionalna, rekla je da nam je na raspolaganju za žurke, jer voli da uživa u dobrom provodu, sa svojim prijateljima. Ali, s najavom nove sezone rijalitija “Parovi”, javila se nova ideja".

U toku su pregovori sa popualrnom klaberkom. Produkcija se ne izjašnjava koliki je honorar ponudila Veštici za učešće u rijalitiju.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track