ŠABANOTI PO IZLASKU SA IMANJA: To što Kristijan Golubović priča treba da stoji u udžbenicima!

Iz iskustva

ŠABANOTI PO IZLASKU SA IMANJA: To što Kristijan Golubović priča treba da stoji u udžbenicima!

Stars -
Nakon što je izbačen iz rijalitija, ispričao je kakve utiske nosi ali i šta misli o ukućanima

Prvi učesnik koji je napustio rijaliti "Farma" je Goran Kostić poznatiji kao Šabanoti. On se u dvoboju borio sa Bojanom Tomovićem ali je ipak izgubio. Kada je stigao u studio u Šimanovce otvoreno je ispričao utiske koje nosi iz rijalitija.

Prvo što je ispričao jeste da je razočaran u ljude koji su tamo i da su mu mnogo smetale svađe, ali briga o životinjama mu je prijala.

"Ja volim životinje i nije mi problem ali veće su životinje među učesnicima. Oni su jedne jajre, prave palačinke pa se svađaju tamo oko toga."

Foto: Printskrin/TV Pink
Foto: Printskrin/TV Pink

Goran je bio tih i nije se mnogo isticao tokom ovih nekoliko dana, ali on tvrdi da za to nije kriv samo on već i produkcija koja je sekla mnoge delove.

"Tih jesam bio ali nisam hteo da se namećem. Mada, i produkcija može da iseče tamo. Možda sam trebao da im nalupam šamare pa da onda dignem šer. Ja sam pokušavao da smirujem situacije. Ono sa Majom i Zvezdanom moglo je daleko da dogura ali odmah smo skočili i odvukli ga. Ali zato je Kristijan sasvim dobar i opušten lik. Čim mu se nešto ne svidi, on sam ode i sredi to, ne čeka nikog."

Ako je sudeći po njegovim rečima, najbolje mišljenje je poneo o Kristijanu Goluboviću za kog smatra da ima još mnogo toga da ispriča i da je dosta toga preživeo.

"Njegova prošlost je nešto drugo. Hoću samo da kažem da je on jedan dobar lik i da ne treba da ga se plaše. On treba da ispriča još neispričane priče. To što on priča može da bude u udžbeniku, da ljudi nauče kako se ponaša i kako mogu da prođu. On može da bude uzor mnogima", govori Šabanoti i dodaje da bi se na imanje vratio samo kada bi to publika zahtevala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track