BRENDON KUKA NA SAV GLAS: Neću da delim slavu sa Nevenom!
Foto: Printskrin Yt

Puko mu film

BRENDON KUKA NA SAV GLAS: Neću da delim slavu sa Nevenom!

Stars -
Branislav Radonjić Brendon je pobesneo jer je neko vreme proveo u izolaciji, a onda nije želeo da igra sa svojim cimerom

Učesnici "Parova" su dobili zadatak u kom moraju da igraju uz muziku. Ukoliko zadatak bude uspešno izvršen sledi im nagrada, a većina učesnika se odazvala ovoj igri.

Branislav Radonjić Brenodn nije želo da igra sa Nevenom Ciganovićem, jer ne želi da svoj trenutak slave deli sa njim. "Proveo sam celu noć u izolaciji, ležao sam na podu na minus deset i uspešno sam izvršio svoj zadatak.

Foto Parovi uživo
Foto Parovi uživo

Evo sada sam bolestan i ne želim stejdž da delim s njim. Te njegove priče, on mene kao poznaje četiri godine i zna priče o meni. On mene ne pounaje. Mi smo se samo upoznali u teretani, ali se ne družimo", rekao je Brendon koji očito ne miriše Nevena.

Foto Parovi uživo
Foto Parovi uživo

Nakon toga on je izašao u dvorište i počeo da kuka pred Mikijem i Ekremom, kojima se žalio kako se ne oseća lepo u rijalitiju.

"Ja jesam jak psihički, ali moje telo nije toliko jako. Eto razboleo sam se i nije mi dobro! Ma meni ako pukne film, odoh ja odavde, j.ebe mi se za "Parove". Ja na brodu mesečno zaradim po 6.000 dolara", pričao je besno učesnik rijalitija.

(A.K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja