O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE Nataša Bekvalac: Ja sam babaroga, Dača je car!
Foto: Damir Dervisagic

Ima veliko srce

O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE Nataša Bekvalac: Ja sam babaroga, Dača je car!

Stars -
Pevačica je priznala šta misli o nekadašnjem suprugu, kao i na koga je povukla njihova ćerka Hana

Nataša Bekvalac ističe da je ćerka Hana njen najveći ponos, a kada su u pitanju odnosi sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem, pevačica za njega ima reči hvale. Ona tvrdi da je njena ćerka povukla dosta na svog oca, ali ima i maminih osobina.

"Sada kažu da je ista ja. Za mene je više vezana, a Danila je željna. Tako je to kada drugog roditelja ne viđate često. Ja sam babaroga, a tata je car, jer on dozvoljava sve, picu, koka kolu, ne spavanje", priznaje Nataša. Bekvalčeva se zimus udala za Ljubu Jovanovića, kog je i njena ćerka odlično prihvatila.

"Ponosna sam što je on baš muškarčina, u pravom smislu te reči. On je onako siroviji, baš, zato sam se odlučila za njega. Ne dopadaju mi se muškarci u helankama i sa dubokim dekolteima. Volim cirkus ali ne u svojoj kući i ipak sam se ja opredelila za nešto što je sigurno", rekla je Bekvalčeva.

Nataša dodaje da njenom suprugu nije teško da obavlja kućne poslove, te tako kada ona ima nastupe Ljuba odlazi u kupovinu i trudi se da sve bude na svom mestu, istakla je pevačica za Premijeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track