KUM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Njega ne zanima Jelena Krunić, on ne voli takve devojke!
Foto: Dragan Kadić

Sve je to igra

KUM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Njega ne zanima Jelena Krunić, on ne voli takve devojke!

Stars -
Igračica se prethodnih dana bacila na osvajanje žestokog momka, što je zasmetalo njegovoj supruzi

Kum Kristijana Golubovića tvrdi da njega ne zanimaju žene na "Farmi", pogotovo ne Jelena Krunić koja ga je uhvatila za međunožje. Velika prašina se podigla posle žurke na kojoj je igračica ispipala Kristijana, posle čega je i njegova supruga rekla da ju je Golubović iznenadio svojim ponašanjem. Farmerov kum, Davor Nedeljkvoić ističe da Golubović nema nameru da revari svoju žeanu.

Foto Nemanja Pančić
Foto Nemanja Pančić

"Želeo bih da kao njegov kum stanem na stranu Kristijana, i da izjavim da Kristijan nikada nije varao svoju ženu. Ja sam mu administrator na ličnom profilu kao i na stranicama i uvek je ignorisao lake devojke koje mu se nude zato što poštuje svoju ženu Ivanu i ćerkicu Veru. "Farma" je jedan šou i jedna igra koja se ne shvata ozbiljno, posle toga sumnjam da će se ikome javiti i družiti se. Mnogo puta je njegov telefon kod mene kada god krene na neko gostovanje, izložbu, meč i tvrdim da nikada nije obratio pažnju na devojke poput Jelene Krunić oko čega se digla tolika prašina. Jednostavno, opustio se malo i to je to", tvrdi Davor.

Ako je verovari njegovim rečima, Kristijanova žena nema razloga za brigu, prenosi Informer.

Podsetimo, za Kristijanom su odlepile mnoge farmerke. Sve se utrkuju za njegovu pažnju, među kojima vođstvo vodi Jasmina Medenica, koja mu je nedavno ukrala gaće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track