GOGA IZREŠETALA FARMERE: Sve vam je prljavo i velika je tenzija u kući!

Iznenađenje

GOGA IZREŠETALA FARMERE: Sve vam je prljavo i velika je tenzija u kući!

Stars -
Pevačica je spremila taktiku, a ukućani ne smeju da saznaju šta joj je produkcija zadala da uradi. Inače, ona je za svoje učešće od Pinka dobila 20.000 evra

Goga Sekulić spakovala je kofere i večeras se uselila na imanje u Lisoviću.

Pevačica, kao što je Kurir prvi pisao, stiže s posebnim zadatkom, koji će joj, ako ga uspešno obavi, obezbediti ravnopravnu borbu za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Pevačica je spremila taktiku, a ukućani ne smeju da saznaju šta joj je produkcija zadala da uradi. Inače, ona je za svoje učešće od Pinka dobila 20.000 evra.

Tok emisije

22.45 Tamara Đurić je napala Gogu da je nekulturna, nakon što joj je pevačica prenela dezinformaciju da je njen dečko rekao da će Staniji, ako pobedi, kupiti automobil. Tamara se vidno iznervirala i počela da napada Gogu.

"Ti si nekulturna, nisi htela sa mnom da se pozdraviš. Što se zanosiš, nisi ti nikakva zvezda", rekla joj je Đurićeva. Goga joj je rekla da ne razgovara tako sa njom, jer bi mogla majka da joj bude.

"Smiri se, nemoj tako da pričaš sa mnom. Videćemo se mi još", rekla je Goga.

22.30 Goga je pričala kako su farmeri čudni. "Atmosfera je podeljena. Neki su pozitivni, neki su baš ljuti i negativni. Zorici nije dobro i to se odmah vidi...

"Ispred kuće su neki bade mantili, loš je pristup kući... odvratno je", rekla je Goga. Milić je odmah skočio na nju i rekao da ona odmah kaže ko je negativan.

Maja je predložila da se igraju igre istine. Goga ju je pitala da li je tako slatka inače ili ima neku taktiku. "Uglavnom sam smirena i slatka, ali kad planem, planula sam", rekla je Stanija.

22.00 Farmeri su spremili šou za Gogu Sekulić. Pevači su pevali, glumci glumili, a pevačici se to veoma dopalo.

Međutim, Zadruga nije bila zadovoljna pa su dobili pismo negodovanja.

21.37 Pevačica je ušla na imanje i većina Farmera se oduševila. Svi su je pozdravili srdačno, a ona je ponela i šampanjac.

Maja je odmah poželela da napravi "zvrčku" i upitala je Gogu da li je došla da smuva Kristijana, ali ju je Goga odmah sasekla. "Majo, znaš da sam udovica, a Kristijan je bio dobar prijatelj mog pokojnog muža", objasnila je.

21.30 Goga Sekulić ulazi na imanje.

"Ja sam uvek spremna, samo ne znam šta me očekuje", rekla je Goga.

Ona ima zadatak da mora da širi dezinformacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja