FARMA IZBACIVANJE: Nela napustila Farmu!
Foto: Printscreen Farma

Rijaliti

FARMA IZBACIVANJE: Nela napustila Farmu!

Stars -
Među nominovanim farmerima su se našle Nela, Suzana, kao i Lepomir, a pubila je odlučila da pevačicu izbaci iz rijalitija

Ovonedaljena gazdarica na "Farmi" je bila Stanija Dobrojević koja je za sluge izabrala Bojanu Stamenov i Lepomira Bakića. Većina farmera je svoje štapiće dala Lepomiru, čime ga je nominovala za izbacivanje, dok je publika glasala za Suzanu Vukašinović i Nelu Biljanić. Po prvi put se desilo da dve učesnice imaju jednak broj glasova, te su tako obe nominovane. Najmanje glasova je imala Nela Biljanić, učesnica koja se po drugi put našla na "Farmi". Ona je poslednja dva dana provela u izolaciju, gde je priznala da želi da ide kući.

Tok emisije:

23:46 Aleksandra je saopštila Amidžiću rezultate glasanja. Samo nekoliko glasova više od Lepomira imala je Nela, koja je izbačena sa "Farme". Suzana je imala najviše glasova za ostajanje u rijalitiju.

Foto Printscreen Farma
Foto Printscreen Farma

23:34 Nominovani farmeri su stigli u arenu. Učesnici su priznali da nisu učili, a Ognjen im je postavio 5 pitanja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:00 Gazdarica imanja je u razgovoru sa Ognjenom rekla kako je shvatila ko je ne voli i ko je ljubomoran na nju. Ona smatra da joj zavide Tamara Đurić i Jelena Krunić, kao i da je uočila da je Rade Majin pijun i da je odmah bacio oko na nju.

"Mislim da sam bila dobar gazda. Mnogima je ispod časti jer sam bila gazda. Ljubomora i ženska sujeta se mnogo osećaju. Žao mi je što se nisam igrala masne fote", rekla je Dobrojevićeva.

22:52 Ognjen Amidžić priča sa Radetom Lazićem, sa kojim se osvrnuo na njegov emotivni život na "Farmi". Rade je izjavio da mu se Stanija ne dopada, kao i da se poljubio sa Tamarom u usta kada su ležali u dvorištu. On tvrdi da mu se ona ne dopada, a u međuvremenu je shvatio da na imanju ne može da ima vezi sa Gabrijelom.

"Nas dvoje smo imali konverzaciju, rekao sam joj da je smatram super devojkom. Predložio sam joj da prekinemo odnos koji smo imali, međutim današnje podbadanje od strane Goge ona je shvatila ozbiljno i donela doluku da više ne spavamo zajedno u krevetu. Mislim da je ona povređena, što nismo nastavili romansu", rekao je Rade, koji kaže da ga nijedna osoba na "Farmi" ne zanima.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:44 Jasmina Mednica se pridružila Ognjenu, a oni su komentarisali prskanje i njeno skrivanje. Jasmina je priznala kako ju je Radmila pozitivno iznenadila i dodala da razume da Kristijan nije mogao da je brani od ostalih, jer je spavao.

"Ja sam uz njega ne samo zato što sam se zaljubila, već zato što mu treba i pomoć On ne da nikome da mu se približi onako kako sam mu se ja približila. Možda bi to dao balerini, da mu priđe ali ne kao ja. Ona ni bilo koja žena meni nije konkurencija", smatra Jasmina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:40 Ognjenu se pridružio Vlada Stanojević koji se žalio da su farmeri gladni jer nemaju dovoljno hrane na imanju. Ognjen je saopštio Stanojeviću da će dobiti tajni zadatak.

"Tvoj zadatak je da ignorišeš Tamaru do četvrtka i za to niko ne sme da zna", rekao je Amidžić. Vlada je rekao da mu je teško da to uradi ali prihvata kako bi svi dobili nagradu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:11 Posle Radašina, na red je došla Zorica Marković, koja je komentarisala ogovaranje Stanije Dobrojević da pevačica ništa ne radi.

"Ona je za mene pročitana knjiga, sve što ona kaže mene ne zanima. Nije mi zanimljiva", rekla je Zorica i dodala da Maja ne sme da pisne dok je ona na imanju. Ona se osvrnula na Gogin ulazak na "Farmu".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Goga je unela pometnju, i neka je. Ja nju volim i poštujem ali iznerviralo me da toliko priča da ovde nema higijene. Ali ovo je sad neko žensko rivalstvo. To je sve Tamari zasmetalo", rekla je Markovićeva, koja ima želju da Lepomir napusti imanje. Zorica dodaje da se Maja plaši Tamare, jer ima strah od moćnih devojaka.

"Ne bih volela da me nagazi, pevala je kod mene u kafani. Ne bih volela da pokvarimo taj odnos", rekla je pevačica.

22:06 Uživo sa imanja u Lisovićima uključio se Amidžić u društvu Radašina, koji je komentarisao šta nedostaje rijalitiju.

"Nema seksa, sve se stide", kaže Radašin, a onda mu je Ognjen saopštio da će dobiti tajni zadatak.

"Moraš da budeš stalno uz Jasminu Medenicu do četvrtka. Da se ne odvajaš od nje. Deli joj komplimente i ako niko ne provali, imaćeš fenomenalnu nagradu", rekao Ognjen a Radašin je priznao da je i pre imao tajne zadatke.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:56 Voditeljka je najavila Ognjena, koji se uključio sa "Farme" u prisustvu Maje Nikolić. Pevačica je komentarisala kako su farmeri pali, jer nemaju "pravo meso" u kući.

"Najdominantnija u kući je Zorica jer je svi plaše. Ona svakoga zna da spusti", rekla je Maja koja tvrdi da se ne plaši nijedne žene na imanju. Ona je rekla da za 20 dana iz inata malo radi. Namerno zabušava jer želi da "Farma" dobije pravu kaznu.

"Ovde svi radimo da bi pokazali javnosti da smo kao dobri, a to je licmerje. Čekam da se neko pojavi da mi kaže da ne mogu da jedem. Čekam pravog gazdu! Vraćam samo onome ko me prvi dira", rekla je Nikolićeva, koja dodaje da svima treba malo kazne.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:40 Posle razgovora sa Krstijanom, iz studija se javila Aleksandra, kojoj se pridružila Anabela Atijas, koja je nedavno napustila imanje zbog bolesti. Voditeljka je prokomentarisala kako pevačica odlično izgleda kao i da niko ne može da veruje da je bolesna. Anabela tvrdi da lepo izgleda jer je srećna u životu, ali da joj boravak na imanjunije prijao.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Još prvu noć sam osetila probleme kada smo punili slamaricu. Dva puta dnevno sam odlazila na terapije, a bilo mi je sve gore i gore. Bila sam kao biljka na "Farmi". Na sve to dobila sam i upalu pluća. Doktori su bili protiv boravka na imanju, jer mi to okruženje ne prija. Produkcija je donela odluku da se ne vratim", rekla je pevačica koja kaže da je iznenađena reakcijom ljudi koji su prijatno iznenađeni njenim učešćem u rijalitiju. Ona je tokom svog boravka na imanju branila nedužne, jer uvek staje na stranu onih koji su u pravu. Osvrnula se i na izdaju Vlade Stanoijevića, koja ju je jako pogodila.

"Nije mi normalno da sa kim 10 godina sarađujem počne tako da se ponaša. A kod Tamre je problem što ima niske udarce, ali pogrešne. Mene je vređala na račun dece i bivšeg muža, ali mene to ne pogađa, ja se ponosim time. Evo sad i Gogu vređa za pokojnog supruga. Pa to niko normalan neće reći", rekla je Anabela.

Aleksandra ju je zamolila da prokomentariše da li i ona veruje da su sve žene zaljubljene u Golubovića.

"Ne pokušavaju da sakriju i ublaže to. Ne možeš da osporiš njegove osobine alfa mužjaka. Žao mi je Mednice u celoj toj priči", rekla je Anabela.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Anabelin favorit je Kristijan jer ju je oduševio svojim ponašanjem. Ona ne želi da zalazi u njegovu prošlost, a za kratko vreme, on ju je pozitivno oduševio.

21:24 Posle Tamare, Ognjenu se pridružio najveći zavodnik na "Farmi" Kristijan Golubović On se osvrnuo na pojedinice koji ne obavljaju svoje dužnosti. Žestoki momak tvrdi da niko ne vodi računa o životinjama, sem njega i Radašina.

"Ja sam došao ovde kao bičnjak među svima njima. Nisam gledao svoj ego, kao pojedini vipovci. U početku sam gledao da im što manje smetam, a više učinim", rekao je Kristijan koji dodaje da mu muža krava najteže pada, jer ima velike ruke. Voditelj ga je zamlio da prokomentariše balerinin perfromanst, odnosno striptiz.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Mi smo ovde da zabavimo narod. Ove ženske osobe su kao fine, a ispale im genitalije na štiklama, a belerina je to bože ku.va što se skinula u toples zbog striptiza. Pa zbog toga smo dobili sladoled i žurku, to je bila poenta", rekao je Golubović koji je doado da su Tamara i Maja najglasnije.

"Ne shvatam Maju, ima 40 godina, a ne vadi polni organ iz usta. Odmah preti tužbama, ne razumem da celu noć juri Medenicu i poliva je sokom. A ova Tamara govori kako će na Medenicu polivati po dve litre soka, ako ona ne očisti kuću. Mislim da je pitanje momenta kada će odnos između Tamare i Maje pući", smatra Kristijan. On takođe dodaje da će svađe krenuti i sa Gogom Sekulić. Prema njegovom mišljenu Rada je najčasnija, jer nikada nije istakla grudi niti se pela na štikle.

"Meni izgleda umerana i normalna. I Medenica nije loša, ali ponaša se kao tinejdžerka, kao da je prošla kroz vremepolov. Malo je poludela", rekao je žetsoki momak. On je dodao da nema nameru da zavodi red, pogtovo ne među poznatim ličnostima jer tako ne bi poslao dobru poruku mladima. Njemu nije jasno kako Vlada, Rade i Aca mogu a da ništa ne rade. Kristijan se žali kako su mu ruke modre od rada, kao i da nema podršku.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:11 Nakon što je završio razgovor sa Gogom, Ognjenu se pridružila Tamra Đurić koja je iznela svoje mišljnjenje o Sekulićevoj.

"Ja je ne primećujem, sve je isto, sem što je malo glomazna pa mi smeta kad hoću da prođem". Ona tvrdi da su svi u normalnim odnosima, a Ognjen joj je preneo da Goga Tamaru smatra Majinim pismonošom.

"Sve što hoće da kaže nekome, ona tvrdi da je to pročitala i preti nam. Devojka nema svoj stav. Šeta u pidžami, ćuti i plače. Meni ona ne može da poremeti odnos sa prijateljima, malo ogovaramo, više se družimo, super nam je", rekla je Đurićeva.

Ognjen je pitao Tamaru da li smatra da je pevačica ljubomorna na nju, na šta je ona odgovorila kako je Goga zahtvena kao i da očigledno nije znala u kakav rijaliti ulazi.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:05 Ognjen Amidžić se javio uživo sa imanja u društvu Goge Sekulić. Voditelj je pitao pevačicu kako se snašla u rijalitiju, kao i da li su pali na njen zadatak, što je bilo širenje dezinformacija.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Stanija je pala na priču. Vidim da bi Tamra ušla sa mnom u priču, a kao i da je Maja njen čovek. Sad smo imali baš neku priču. Zezali smo sinoć Gabi jer sr Tamra muvala sa manekenom Radetom. Ovde je sklop ludaka i prinuđena sam da se branim. Bojim se da ne reagujem fizički ako neko krene na mene. Miliću sam objasnila da ne viče na mene, jer sam imala operaciju bubne opne."

21:00 Aleksandra Jeftanović je nakon odmora ponovo nastavila da vodi "Farmu".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track