NELA NAKON IZBACIVANJA: Bilo mi je super, a glasam za Jelenu Krunić!
Foto: Printscreen Farma

Farma

NELA NAKON IZBACIVANJA: Bilo mi je super, a glasam za Jelenu Krunić!

Stars -
Pevačica i Lepomir Bakić su imali skoro jednak broj glasova za izbacivanje, dok je Suzana sa preko 50 posto bila favorit za ostajanje na Farmi

Nela Biljanić je treća učesnica koja je napustila "Farmu". Pevačica i Lepomir Bakić su imali skoro jednak broj glasova, a nijanse su presudile da Nela više ne bude deo ekipe na imanju. Nela je poslednja dva dana provela u izolaciji, a za takmičenje u areni se nije spremala. Neposredno pred izbacivanje je izjavila kako bi volela da napusti rijaliti.

"Mnogo sam srećna što sam ovde. Meni je bilo super. Ja sam se igrala i pevala, bilo mi je fantastično", prve su reči koje je Nela rekla kada je stigla u studio. Voditeljka ju je upitala da li je sebe u ovoj drugoj "Farmi" doživljavala drugačije, na šta je Biljanićeva potvrdila da je ovaj put drugačije igrala. Ivana Šašić je komentarisala kako je Nela bila mnogo drugačije pre ulaska u rijaliti.

Foto Printscreen Farma
Foto Printscreen Farma

"Ne znam odakle je to. Ona meni tvrdi da sam se promenila, ja tvrdim da nisam, ne znam o čemu priča", u čudu priča Nela koja je zadovljna svojim učešćem na "Farmi". Ona je otkrila da je njen favorit Jelena Krunić, koja joj se svidela na prvi pogled.

"Dopada mi se jer je energična, prava žena! I Tamara je divna devojka, ali nisam ostvarila kontakt sa njom. Ima nas puno, normalno je da ne budem sa svima u dobrim odnosima", zaključila je pevačica.

Foto Printscreen Farma
Foto Printscreen Farma

A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track