GOGA SEKULIĆ O BATINANJU STARLETE: I opet bih tukla Tamaru, žao mi samo što nisam više!
Foto: Printscreen Farma

Izbačena sa Farme posle 24 sata

GOGA SEKULIĆ O BATINANJU STARLETE: I opet bih tukla Tamaru, žao mi samo što nisam više!

Stars -
Taj ćevap, punjen silikonom, šaka jada, koja nema ni ime ni prezime, ni zanimanje, ni ništa sebi je dala za pravo da me vređa, izjavila je Sekulićeva

Goga Sekulić pošto je dikvalifikovana iz Farme jer je nasrnula na Tamaru Đurić, Goga je izjavila da bi opet sve isto ponovila.

"Puno mi je srce. Ušla sam na Farmu sa zadatkom, a izašla sam i uradila i više od onoga što mi je bio zadatak. Nisam želela da se svađam sa primitivcima i da koristim primitivne izraze u svađi ali nisam mogla ni da trpim da me neko vređa. Nikoga ne diram prva, ali ne dam na sebe", izjavila je Goga.

"Taj ćevap, punjen silikonom, šaka jada, koja nema ni ime ni prezime, ni zanimanje, ni ništa sebi je dala za pravo da me vređa. Sva se izoperisala, pa da je to prva uradila pa ajde ali ni to nije uradila prva. Ona me ne interesuje jer je niko i ništa. E pa neće moći. I nije moglo. Dobila je šta je tražila. Ne kajem se, opet bih je tukla, žao mi je što je nisam više tukla, ali i sve one koje su je branile, rekla je Goga za Skandal.

Inače, Goga je u okršaju povredila nogu jer je šutnula stolicu na Farmi. Po izbacivanju, odnosno diskvalifikovanju, ona je sa Farme otišla u svoj stan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track