ODRIČEM SE TAMARE, OSRAMOĆEN SAM: Otac Đurićeve razočaran ćerkom, ne želi ništa da ima s njom!
Foto: Stefan Jokić

Farma rastura porodice

ODRIČEM SE TAMARE, OSRAMOĆEN SAM: Otac Đurićeve razočaran ćerkom, ne želi ništa da ima s njom!

Stars -
Odmalena je pravila probleme, jedva je i osnovnu školu završila Rano je počela da pije, cela Palanka zna da je i drogu uzimala i na razne načine dolazila do nje

Starleta Tamara Đurić je napravila veliku pometnju ulaskom u "Farmu", pa u njenoj rodnoj Smederevskoj Palanci svi bruje o skandalima i porocima.

"Ona je odmalena pravila probleme, jedva je i osnovnu školu završila. Njeni roditelji već dugo drže parfimeriju i dobro zarađuju, ali je njoj sve to malo. Ona je oduvek patila da bude iznad drugih, ali ne po obrazovanju, već po materijalnim vrednostima. Rano je počela da pije, cela Palanka zna da je i drogu uzimala i na razne načine dolazila do nje", priča izvor blizak porodici.

"Bila je baš laka devojka, vucarala se sa lokalnim krimosima, sve dok nije počela da se zabavlja sa čovekom čiji je nadimak Makarona. Njen otac je na sve načine pokušavao da je vrati u normalu, kažnjavao je, zatvarao u kuću, vezivao, ali nije bilo šanse. Ona je uvek bežala, tražila načine da umakne, čak je i na majku nasrtala, pa su komšije jednom prilikom pozvale policiju", priča izvor blizak porodici Đurić.

Ganjala MakaronuSagovornik, koji je želio da ostane anoniman, tvrdi da i Makaronu nije slučajno srela, već je to sve bio deo njenog plana i plana tih lokalnih kriminalaca.

"Ona je u saradnji sa lokalnim krimosima na sve načine pokušala da dođe do Makarone po njegovom povratku iz Rusije, odakle se vratio sa mnogo novca. Plan je bio da mu se ona približi, da ga osvoji, zavede i da ovi momci preko nje izvlače novac od njega. Sada, na koji način, i nisam baš toliko upoznat. Taj Makarona je odlepio kada ju je video, zajedno su već tri godine, ostavio je i ženu zbog nje, a ona manipuliše njime, njegovom ćerkom i njihovim novcem, koji je većinski novac njegove žene koja je i dalje u Rusiji. Mada, koliko ovih dana čujem od Makaroninog bliskog saradnika, ni njemu ne cvetaju ruže. Para je sve manje, prodaje deo po deo imovine, žive na lizing, prodao je i čamac koji je imao da bi dao učešće za bijeli "randžrover" koji i ona vozika", završava priču sagovornik iz Smederevske Palanke, a mi smo kontaktirali Tamarinog oca Predraga Đurića, koji nije krio razočarenje u svoju ćerku:

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

"Nisam bio za njen ulazak u "Farmu" i velika je sramota to što je radila sa tim dečkom Radetom. Ja sam sa Kosova, trudio sam se da vaspitam decu kako treba, ali eto... Ja sam voleo da se ona dokazuje radom, kao ja što sam radio sa svojom suprugom, ali ona je izabrala taj put. Razočaran sam njenim ponašanjem u "Farmi", zvao sam i tog njenog dečka Makaronu i svašta sam mu rekao. Prekidam kontakt sa njom, a i tu "Farmu" više ne gledam. Ja sam kao roditelj veoma osramoćen i razočaran. Kad bih mogao da je izvučem odatle, ali ona više nije maloletna, on vodi brigu o njoj, on ju je i podržao u tome da uđe i da se sramoti", vidno potresen priča Đurić, a o navodima komšija da su od njenog najranijeg detinjstva imali problema sa njom, otac Predrag kaže:

"Ja sam je šišao nakratko kada je imala pet-šest godina, želeo sam da bude kao Virdžina, ona se mnogo ljutila zbog toga i nikada nam to nije zaboravila. Mene je ona u suštini najviše razočarala kada je krenula sa tim čovekom Makaronom. Eto, pored njega, kaže, ima i "lamborgini" i "porše", a i ja da sam mogao, ja bih joj to stvorio, ali, eto, nisam, ja sam ulagao skromno u nju, a on je počeo mnogo da ulaže. Što se tiče majke, one su u dobrim odnosima. Ona je veoma emotivno dete, sve bi dala za majku. Tamara je samo u afektu neke teže reči znala da kaže. Njena majka je predivna žena, nije nikada nasrtala na nju, ja sam je kažnjavao do dvanaeste-trinaeste godine. Kaišem, bogami! Mnogo mi smeta što se skida svuda. Rekao sam joj, ako želiš da me ubiješ, ubićeš me svojim lošim ponašanjem. U našu kuću ulaze prijatelji, ugledni ljudi, nas je jako sramota da oni gledaju kako se moja ćerka ponaša. Moja supruga je preplakala celu noć nakon one scene sa Radetom, pijemo "bromazepame", ne znamo više kakva nas je sramota snašla. Kada izađe, imaćemo ozbiljne razgovore. Ja sam prednje zube istupio govoreći joj šta je karakter i šta je vaspitanje. Međutim, moju kćerku, izgleda, nažalost, vaspitava društvo, kao i većinu današnjih devojaka", završava priču Tamarin otac.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Press.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track