BAHANALIJE U VELIKOM BRATU: Anton pokazao ponos Zorici i deverušama

Striptiz na devojačkoj večeri Markovićeve

BAHANALIJE U VELIKOM BRATU: Anton pokazao ponos Zorici i deverušama

Stars -
Kopajtić, iako u sedmoj deceniji života, uspeo da zabavi žene, pred kojima se skinuo u tangu, a u jednom momentu mu je izvirio i polni organ

Anton Kopajtić je u kući Velikog brata bio glavna zvezda devojačke večeri Zorice Marković, jer je, po zadatku, izvodio striptiz pred njom i ostalim devojkama koje su uveličale ovo veselje.

On je, iako u sedmoj deceniji života, uspeo da zabavi žene, pred kojima je prvo plesao, a onda se i skinuo u tanga gaće.

Kipi na sve straneU jednom momentu, kad je podigao nogu u ritmu muzike, izleteo mu je polni organ iz ionako oskudnog donjeg veša.Dame, koje su se već provodile uz obilje alkohola, sa oduševljenjem su prihvatile njegov nastup i propratile ga vrištanjem. Toliko su se uživele dok su s njega skidale delove garderobe da ga nisu poštedele ni ogrebotina, koje su ostavile po njegovom nagom telu.Pošto je završio svoju tačku, Anton se u tangi prošetao po kući, a sav uzbuđen je i ostalim takmičarima preneo utiske sa Zoričine devojačke večeri.

Hvalio se umećem- Mikrofon su mi strgle, to je sve luda kuća. To je sve divlje. Dobro je to što su one vrištale! - oduševljeno je prepričavao Kopajtić.Iako ima više od šezdeset godina, Zagrepčanin je pokazao da može da se nosi s mladim svetom i da se odlično snalazi u svim ulogama.

PAROVI: Nije mu dala - Zmaj neće brak s Vesnom RivasTRAŽIM RAZVOD JER NEMA SEKSA!Zmaj od Šipova, nakon samo četiri dana, zatražio je razvod od Vesne Rivas jer ona ne ispunjava svoje bračne dužnosti.Ilija Grahovac priznao je da se njome oženio zbog seksa.- Najnovija vest je da podnosim zahtev za razvod braka. Ja sam Zmaj, a ona nije izvršila svoje obaveze prema meni. Morao sam ručno da onani.em. Htela je da me namagarči, a ja se ne dam poniziti - izjadao se Zmaj.(M.D.)

Opleli po sinu Vasići ljutiMIKA JE ŠUNTAV I GLUP DO DASKEMama i tata Vasić nemaju reči hvale za ponašanje svog sina Mike, koji se, prema njihovom mišljenju, uopšte nije snašao otkako je zajedno sa ostalim ukućanima.- Ne što je on moje dete, ali on za mene tu ispada glup. Vidim da se svi bore, i on treba da se bori za sebe. Mika se povukao i ispao naj budala dete, glup - rekla je Rada, dok je njen suprug Rade bio još oštriji prema svom sinu:- Tvoj sin je glup do daske, totalno glup. Šuntav. Ne sme sebi kafu da napravi, misli neko će da mu ponudi. Šta da mu radim, nije mali, ima 23 godine - govorio je Rade o Miki.

OpušteniRADA SE UPIŠKILA OD SMEHA JER JE RADE „PUSTIO GOLUBA“Rada Vasić se upiškila u gaće jer nije mogla da prestane da se smeje svom suprugu Radetu, koji je „pustio goluba“ dok je bio u prostoriji za pušenje.Ona se toliko smejala da je u jednom momentu legla na pod, gde se i upiškila, dok je Gibu bilo sramota zbog očevog ponašanja. Kad je Stefani čula šta je Rade uradio, iz solidarnosti je i sama nekoliko minuta pokušala da „pusti goluba“, ali joj nije pošlo za rukom.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track