EVO ŠTA JE LAZAR REKAO O OCU KRISTIJANU: 20 godina rastao sam bez njega, sad ga gledam na Farmi!
Foto: Printsrkin

Godinama nisu bili zajedno

EVO ŠTA JE LAZAR REKAO O OCU KRISTIJANU: 20 godina rastao sam bez njega, sad ga gledam na Farmi!

Stars -
Godinama nismo bili zajedno i mogu da razumem da je tužan zbog toga, ništa mu ne zameram

Lazar, koji od pre mesec dana nosi prezime Golubović, rekao je da je oprostio ocu Kristijanu Goluboviću što ga nije priznao 20 godina.

"Pratim Farmu kada sam kod kuće, ali ne stižem da gledam redovno. To je on kao što ga vidite, takav je i privatno i tu nema foliranja. Mi godinama nismo bili zajedno i mogu da razumem da je tužan zbog toga. Nemam šta da mu zamerim, takva nam je sudbina. Ni on, ni ja nismo mogli to da promenimo. Sada se super slažemo i sve je na mestu. Upoznao sam i njegovu ženu Ivanu, stvarno je super devojka, a posebno volim njihovu ćerku Veru koja je preslatka", rekao je Lazar.

Naš Kristijan i njegov sin Lazar... <3

Posted by Kristijan Kiki Golubovic - Farma 6 on понедељак 14. септембар 2015.

"U poslednje vreme smo se često viđali, ali ne živim sa njim. Oni su u Kraljevu, a ja u Beogradu sa babom i dedom, kod maminih roditelja. Kada mi je mama umrla, išao sam u osnovnu školu i oni su preuzeli brigu oko mene. Tati sam sve oprostio i razumem da nismo mogli da budemo zajedno. Dok je bio u zatvoru ja sam ga obilazio. Mi imamo drugarski odnos i svaki put kad sam mogao da dobijem dozvolu, ja sam ga posećivao", rekao je Lazar za Star.

<3 Naš Kristijan i njegov sin Lazar... (y)

Posted by Kristijan Kiki Golubovic - Farma 6 on уторак 15. септембар 2015.

Podsetimo, Kristijan Golubović na imanju Lisović otkrio je da veoma pati za svojim sinom Lazarom, kojeg je priznao tek tri dana pred ulazak u rijaliti, kako je Kurir pisao, zbog ucene na Kristijanovu glavu od 150.000 maraka, pa je on sa prvom suprugom Danijelom odlučio da izostavi svoje ime iz krštenice radi detetove bezbednosti.

Foto Privatna arhiva
Foto Privatna arhiva

(Star/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track