LEPOMIR DOBIO NAJMANJE GLASOVA: Rade, Jelena, Ivan i policajac u izolaciji!
Foto: Printscreen Farma

Odlazak u izolacija

LEPOMIR DOBIO NAJMANJE GLASOVA: Rade, Jelena, Ivan i policajac u izolaciji!

Stars -
Zorica Marković morala naknadno da nominuje pošto su prvobitne sluge Jelena Milošević i Ivan kažnjeni direktnom nominacijom jer su pušili u štali

Lepomir Bakić i Rade, zajedno sa Jelenom Milošević i Ivanom Gavrilovićem, završili su u izolaciji. Neko od njih četvoro će u ponedeljak morati da napusti imanje.

Lepomir je imao najmanje glasova publike, dok je Rade dobio najviše štapića.

Podsetimo, jelena i Ivan su kažnjeni direktnom nominacijom jer su prekršili strogo pravilo rijalitija. Naime, njih dvoje su pušili u štali, kraj sena, što je strogo zabranjeno i na taj način ugrozili celo domaćinstvo.

"Jelena se naljutila i odlučila da ne poštuje pravila zadruge, a onda je odlučila da nagovori Ivana Gavrilovića da prekrši pravila. Doneta je odluka da se Jelena i Ivan direktno nominuju, spavaćete u štali", rekao je voditelj Ognjen Amidžić, pa je Zorici mora da izabere nove, vanredne sluge.

Tok emisije

FIZIČKI OBRAČUN NA FARMI: Ali King udario Lepomira! Zorica zapretila Maji batinama!

21.42 - Ognjen je podigao Radmilu, Vladu, Suzanu, Bakića i Jelenu. Suzana je sigurna, ovaj put ne ide u izolaciju i Milić je odahnuo. I Radmila i Jelena su sigurne. Lepomir je četvrti farmer.

"Ja sam hteo da večeras odem sa imanja. Danas sam fizički napadnut u predelu gruda i danas sam odlučio da napustim imanje. Ispuniću izolaciju, a ako ne ispadnem, napustiću imanje. Samo svojim treningom nisam odregaova i nisam hteo da ispadnem kao loš policajac. Pozivam ljude da ne glasaju za mene i ne troše novac, glasali ili ne ja ću izaći sa imanja", rekao je Lepomir.

21.25 - "Ivane, tabletomanu jedan i dvoličan. Neka nisam to uradila, što ne znači da neću, ali to nisam uradila ili bih se izvinila roditeljima. Nisam ja Sveta Petka i da to ne radim. Ivane, ja nisam imala seks, a ti govoriš da si bičarka. Ja volim da pravim šou, ali to gleda moji roditelji. Volim da se muškom društvu, ali to ne znači da sam labavog morala", rekla je Tamara.

"To sam rekao sinoć, a tome će proći rok. Sad sad povlačim da si bičarka", rekao je Ivan.

21.28 - "Ti si sama sebi otkinula glavu, nisam ti ja otkinuo glavu. Nadam se ćeš svatiti da će neki postupci nisu Meni testisi bole četiri dana od tvog stiska i možda ću morati da idem kod doktora da vidim šta nije u redu. I nema šta da mi se izvinjavaš. Tvoje ponašenje je toliko kritično da ti moju ženu spomeneš. Ona nikada nije opsovala i ne nosi mini suknjige. Ti si dahtala i sve vreme pričala što si oženjen. Ti si ljubomorna jer si bila zaljubljena u mene. Tvoj postupak je kurvinski", rekao je Kristijan.

"Izvinjavam se Kristijanu što sam mu spomenula decu, ali sam ti zamerila što si rekao iza leđa da ćeš mi otkinuti glavu", ustala je Krunićeva.

"Ivan je rekao da ste ti i Tamara bičakre koje želite da se nabi.te", rekao je Kristijan.

21.24 - Rade je prvi nominovani, njemu su ukućani dali najviše štapića. "Svima bih se zahvalio i pozdravio svoje dve princeze, bivšu suprugu i ćerkicu", rekao je Rade.

21.13 - Zorica mi se unela u facu, misleći da je se ja bojim, a onda je Ali odgurnuo je Bakuća, rekla je Maja, na šta je Zorica dobacila da laže i da će koliko već sutra dobiti batine.

21.10 - Postoji teme koje nisu za šalu. Briga o životinjima nema šale. Maja je danas lažno predstavila da je napila tele i nasamari sve i produkcija je reagovala da je to strogo zabanjeno da se ne bi obmanula javnost.

"Došla sam na ideju da hoću da napijem tele, kako bi pričali da sam zla i da sam za sve kriva. Onda sam uzela piće i ponudila sam Jeleni da popije kako bi mislil da sam napila tele. Onda je došao Miloš i onda je popio i reci da sam napila tele i tako je uradio", počela je priču Maja, ali su je Zorica i Lepomir su je optužili da laže.

21.04 - Stanija je podelila štapiće. "Jelena i Ivan ne učestvuju jer su direktno nominovani", podsetio je Ognjen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track