ZBOG PREVARE IZGUBIĆE SVE: Tamari dečko oduzima stan i vozni park!
Foto: Facebook

Razočarao se

ZBOG PREVARE IZGUBIĆE SVE: Tamari dečko oduzima stan i vozni park!

Stars -
Starletin dečko se žestoko razočarao u svoju devojku, a seks sa novim farmerom je bila kap koja je prelila čašu

Tamara Đurić je do nedavno imala podršku svog dečka Dejana Palića, međutim stvari su se promenile nakon što se klaberka smuvala sa manekenom Milošem Radičevićem. Samo što se pridružio farmerima na imanju, Miloš se ljubio sa Đurićevom, a završili su zajedno i u krevetu. Ceo događaj je žestoko naljutio Tamarinog dečka, koji je rešio da je zbog prevare liši luksuznog života koji joj je on priuštio. Naime, Dejan ima nameru da joj oduzme stan na Dedinju, kao i skupe automobile.

"Razočarao se jer ga je obrukala i prevarila pred televizijskom publikom. Teško je podnosio njeno flertovanje sa ostalima na imanju, ali ono što se dogodilo preksinoć je stvarno prelilo čašu. Rešio je da je liši luksuznog života, i oduzme joj stan i automobile", otkrio je izvor blizak Dejanu, koji dodaje da Tamarin dečko nije mogao da veruje da će se njegova devojka tako ponašati pred kamerama.

"Oni imaju otvoren odnos i dogovorili su se da Tamara tamo u realityju pravi šou, ali nije mogao ni da sanja da će se skidati gola i imati odnos sa drugim muškarcem. Toliko se iznervirao da je odmah otputovao iz Srbije", rekao je isti izvor za Informer.

Foto Printscren Facebook
Foto Printscren Facebook

Inače, Tamarin otac je takođe iznenađen ćerkinim ponašanjem na "Farmi", zbog čega je izjavio kako je se odriče. Starleta je napravila veliku pometnju ulaskom u rijaliti, pa u njenoj rodnoj Smederevskoj Palanci svi bruje o skandalima i porocima. Učešće na "Farmi" je obeležila brojnim svađama, kao i provokativnim ponašanjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja