OGLASIO SE TAMARIN DEČKO: Nije me sramota, a ona će odgovarati zbog svega!
Foto: Printskrin Fb

Progovorio

OGLASIO SE TAMARIN DEČKO: Nije me sramota, a ona će odgovarati zbog svega!

Stars -
Nakon što ga je devojka javno prevarila, Dejan Palić, dečko Tamare Đurić se oglasio povodom sramote koju mu je priredila starleta

Dečko Tamare Đurić se našao na stubu srama kada ga je starleta prevarila u rijalitiju. Dejan Palić zvani Makarona je zbog cele situacije pobegao u Rusiju, jer je bio van sebe kada je video šta njegova lepša polovina radi na "Farmi". On se distancirao od svega, a spekuliše se i da je rešio da je liši luksuznih stvari koje joj je priuštio. Dejan je izjavio kako se on ničega ne stidi, a da bi Tamara trebala da odgovara za svoje postupke.

"Ona sama treba da odgovara za ono što je radila, a ne njen dečko ili njena porodica. Mene ne treba da bude sramota ni zbog čega jer ja ništa nemoralno nisam uradio. Tamara je punoletna osoba i treba da ima odgovornost za sve što radi. Kada izađe, rešićemo sve u naša četiri zida", rekao je Palić.On je dodao da ga ne zanima šta ko misli ili priča o njegovoj bivšoj. Prelazi preko svega što čuje, a ubeđen je da mu je Tamara tokom petogodišnje veze bila verna.

"Ranije me nije varala, kao ni ja nju. A taman sam nam kupio novi crni blindirani BMW X6, noviji od onog koji imamo. Volim crne automobile, ali imamo i jedan beli lend rover. Naša veza je do sada bila lepa i skladna, ona je često boravila kod mene u Rusiji, a ja sam skoro svakog vikenda dolazio u Srbiju", priznao je Makarona za Blic.

Podsetimo, Tamara je bila prisna sa manekenom Milošem Radičevićem, sa kojim je imala seks na imanju. Ona je demantovala da je spavala sa farmerom, ali snimci pokazuju drugačije.

Foto Facebook Printscreen
Foto Facebook Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track