KRISTIJAN IZGUBIO KONTROLU, TUKAO SVE NA FARMI: Vlada, Aca i Miloš popili batine, balerinu počupao!
Foto: Printskrin

Razbesneo se

KRISTIJAN IZGUBIO KONTROLU, TUKAO SVE NA FARMI: Vlada, Aca i Miloš popili batine, balerinu počupao!

Stars -
Haos je nastao kada je balerina završila u šupi sa Vladom, Acom i Milošem. Ivan Gavrilović, koji je šetao po imanju, čuo je uzdahe i jaukanje iz šupe i pozvao Kristijana

Kristijan Golubović tukao je Vladu Stanojevića, Acu Živanovića i Miloša Radičevića, dok je balerinu Jelenu čupao za kosu i šutnuo!

Haos je nastao kada je balerina završila u šupi sa Vladom, Acom i Milošem. Ivan Gavrilović, koji je šetao po imanju, čuo je uzdahe i jaukanje iz šupe te pozvao Kristijana.

Kada je Golubović otvorio vrata, Jelena je istrčala napolje a Kristijan najpre lupio Milošu šamar, da bi se fizički obračun kasnije nastavio unutar imanja. "Pu.i bre ku.ac klošarko jedna! Kurve..no! Je..š se sa trojicom! Malo ti je jedan ku..c pa hoćeš tri", urlao je Golubović.

Foto printskrin
Foto printskrin

"Zašto ne mogu da se družim s momcima", branila se Jelena, dok ju je Golubović vukao, a onda i šutnuo.

Stanija je istrčala za balerinom, koja joj je ispričala kako joj je Kiki lupio šamarčinu, iako u šupi ništa nije radila.Kada su se Aca, Miloš i Vlada vratili na imanje, Golubović ih je nekoliko puta udario, potom i izbacio napolje. Ostali farmeri ostali su u šoku i nepomično stajali dok su posmatrali šta se dešava.

Foto printskrin
Foto printskrin

Jelena Krunić i Stanija Dobrojević potom su napale Kristijana u spavaćoj sobi:"Šta ti sebi dozvoljavaš zbog jedne kurv..ine i tri kučeta! To su namerno uradili da bi te diskvalifikovali!"

Foto printskrin
Foto printskrin

Ova agonija trajala je sat vremena, a sve je zapravo bila neslana šala koju su najpre započeli Jelena, Aca, Miloš i Vlada te simulirali grupni seks, da bi im se potom priključio i Kristijan (kada je otvorio vrata šupe objasnili su mu da je sve nameštaljka).

Foto printskrin
Foto printskrin

Očigledno su svi toliko dobri glumci, pošto su Maja i Stanija na kraju plakale, a ostatak ukućana ostao šokiran. Jedino je Milić posumnjao da je sve šala.

Kada su im na kraju saopštili da su odglumili - nastao je novi haos pa danas većina farmera ne razgovara sa akterima ove priče jer su ljuti na njih.

http://www.youtube.com/watch?v=28HSf1-8LmM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track