ŽIVOTNA DRAMA: Saškina ćerka zbog majke završila u bolnici!
Foto: Marina Lopičić

Pakao doživela stres posle Karankine svađe s Ojdanićem

ŽIVOTNA DRAMA: Saškina ćerka zbog majke završila u bolnici!

Stars -
Iznervirala se Milji Gazivodi pozlilo, pa je hitno odvezena na odeljenje kardiologije u jednoj klinici, u kojoj su lekari obavili detaljan pregled

Milja Gazivoda, ćerka Saške Karan, završila je u bolnici zbog stresa koji je pretrpela nakon majčine svađe s Jelenom Golubović i Erom Ojdanićem.Ona je primljena na odeljenje kardiologije u jednoj beogradskoj klinici, u kojoj su joj lekari obavili detaljne analize i savetovali strogo mirovanje.Kako Kurir saznaje, pevačicina naslednica godinama ima srčanih problema, zbog kojih se često ne oseća dobro. Njoj smeta što njena majka često dolazi u sukobe s ukućanima u rijalitiju „Parovi“, a naročito se potresla kad je Saška, umesto Jelenu, udarila Eru, zbog čega je završila u izolaciji.- Milji je odjednom pozlilo, dobila je aritmiju, pritisak joj je bio visok, glava ju je bolela i otac ju je odmah odvezao u bolnicu, u kojoj su joj urađene analize. Ona je tamo ležala nekoliko sati da bi joj se pritisak spustio, a onda je puštena kući - otkriva naš izvor i dodaje uzrok njenog pogoršanog zdravstvenog stanja.- Milji teško pada svaka ružna reč koja je upućena Saški. Prvo ju je pogodilo kada je Golubovićeva javno prozivala pevačicu da je starleta, a potom da se švaleriše sa svojim kumom Miletom, koji ne postoji. Pored toga, svakodnevne svađe s Erom stvaraju joj dodatni pritisak, a njenom pogoršanom zdravstvenom stanju presudila je tuča s njim. Ona će s majkom podneti tužbu protiv njih dvoje jer smatraju da će ih jedino tako smiriti - rekao je za Kurir porodični prijatelj porodice Gazivoda.Pozvali smo Saškinog supruga Aleksandra i on je potvrdio naša saznanja.- Milja je imala problema, bila je na kardiologiji. Ona je doživela mnogo gore od stresa, ali ne smem vam ništa govoriti. Zaista bih voleo da podelim s vama ovu temu, ali bih imao velikih problema ako bih vam bilo šta ispričao. Bitno je da je Milja sada dobro i da je kod kuće - poručio je folkerkin suprug.

OpsesijaMILJANA POZVALA MIŠELA NA ROĐENDANMiljana Kulić javno je pozvala na svoj rođendan Mišela Gvozdenovića, koga je svojevremeno proganjala jer je bila do ušiju zaljubljena u njega.- Ja te pevače više ne jurim. Imala sam ospesivno kompulzivni poremećaj jer ja ne umem da pokažem da volim. Pozdravljam Darka Lazića, nema šta više o njenu da pričam. Ne zanimaju me oženjeni. Volela bih da dođe Mišel Gvozdenović. On je dobar pevač i meni je žao što sam neke stvari radila. Tu grešim. Ali ako Mišel ne dođe, onda je sve što sam radila bilo uzalud - rekla je Miljana.

Jelena prozivaDUŠICA JE KINESKA KOPIJA SEKE ALEKSIĆJelena Golubović prozvala je Dušicu Grabović, zbog čega se pevačica naljutila na nju.- Dušica je kineska kopija Seke Aleksić - rekla je rediteljka.Učesnici koji su to čuli jedva su došli do daha od smeha, pa su se kasnije šalili na pevačicin račun.Rediteljka je ranije komentarisala da Dušica ima najružnije oči i loše telo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track