NOVICA NAKON IZBACIVANJA: Balerina ide do finala! Ja sam joj rekao kako da se ponaša!
Foto: Printscreen

Rijaliti

NOVICA NAKON IZBACIVANJA: Balerina ide do finala! Ja sam joj rekao kako da se ponaša!

Stars -
Ja sam odgovoran za njeno ponašanje, neka mi oproste njeni roditelji, njoj dobro ide, doćiće do finala, rekao je pevač kada je izašao iz rijalitija

Nakon dvoboja u kome su se našli nominovani farmeri Stanija Dobrojević i Noivca Zdravković, pevač je imao samo 5 odsto glasova za ostajanje u rijalitiju, zbog čega je izbačem sa "Farme". Kada je stigao u studio on je rekao da nije ušao da bi se borio i pobedio, već da bi se zabavio. Novica tvrdi da nije imao nakolnosti ka mlađim ženama.

"Balerini su otac i majka savetovali da obrati meni. Prvi put joj je dato na dlanu da pokaže šta zna. Ja sam joj rekao da pokaže šta ume: da igra i glumi. Ja sam odgovoran za njeno ponašanje, neka mi oproste njeni roditelji, njoj dobro ide, doćiće do finala", rekao je pevač. Što si tiče poslednJih dana na imanju, Zdravković se našao u sukobu sa Stanijom, o kojoj nema baš lepo mišljenje.

"Ona je došla da iskoristi rijaliti za svoju promociju. Ne znam šta hoće, nisam je razumeo. Balerina ume da glumi, a Stanija se samo slika i pokazuje guzu. Ona samo ume da se svađa. Ona se naljutila na mene još više kada sam joj rekao "dabogda se ne udala". Pre neki dan sam je opsovao, jer me je baš izvređala", rekao je Novica. On je rekao da su ga na "Farmi" najviše nervirale svađe. Njega je to uznemiravalo, pa se zato povlačio u sebe kako ne bi došao u sukobe sa drugima. Novica je rekao da će učešće rijalitiju pamtiti po lepim stvarima, a veruje da će Kristijan pobediti. On dodaje da će se pored njega balerina i Jasmina naći u finalu, a za Medenicu tvrdi da će svima prirediti jedno iznenađenje.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track