MACA UČI SEKSOLOGA: Da nisam bila sa 20 muškaraca, ne bih bila tako dobra u krevetu
Foto: Dragan Kadić

Seksolog posetio Učesnike „Parova“

MACA UČI SEKSOLOGA: Da nisam bila sa 20 muškaraca, ne bih bila tako dobra u krevetu

Stars -
Diskrecija istakla da je iskusna u krevetu, Zmaj se hvalio da može sedam puta dnevno, a Era da najviše voli da vodi ljubav na haubi

Seksolog Saša Milošević gostovao je u „Parovima“, što je obradovalo učesnike rijalitija jer su konačno mogli da razgovaraju sa stručnim licem o temi koja ih najviše zanima.Milomir Marić ugostio je priznatog stručnjaka pošto su takmičari opsednuti seksom. Od svih ukućana Zmaj je bio najopširniji.Zmaj želi praksu- Meni ne treba teorija! Ja želim praksu. Sedam meseci sam u rijalitiju. U mene je 25 centimetara, ali meni treba seks. Vesna Rivas neće da ima seks, traži komplimente. Ja hoću da uštekam! Mene to zanima. Potreban mi je seks svakog dana, ne možete mene porediti s nekim miševima odavde. Zdrav sam čovek. Normalno je da odskačem od ostalih koji žive u gradu. Mogu duže. Mogu sedam puta dnevno. Okrenem ženu, promenim pozu, a ne ištekam. Doktore, meni ne treba teorija, treba mi praksa! Imao sam više žena nego bilo ko drugi - hvalio se Zmaj.

Održao predavanje... Istaknuti seksolog Saša Milošević
Održao predavanje... Istaknuti seksolog Saša Milošević

Doktor Milošević je potom pokušao da objasni da nije dobro menjati toliko partnera jer se u tom slučaju ne razvija ljubav, ali je onda odreagovala Maca.- Ne slažem se s vama. Da nisam bila sa 20 muškaraca, ništa ne bih naučila - rekla je Maca seksologu, koji joj je poručio da nastavi jer bi tako mogla još da nauči.Jelena Golubović i Ružica Veljković otkrile su gde su sve doživljavale orgazme.- Meni se to dogodilo na biciklu u teretani, a njoj na običnom. Da li je to normalno? - pitala je Ružica, a rediteljka, kad je shvatila da to što joj se dogodilo nije poremećaj, nastavila je da iznosi još detalja.- Imala sam orgazam i dok sam jahala konja - otkrila je Golubovićeva.Ava sama svoj majstorEra je otkrio da najviše voli da vodi ljubav na haubi, Ava da može da doživi orgazam sama bez dodirivanja, a Zorica Dukić je pitala zbog čega dvoje, ako se vole i seks im je dobar, dozvole sebi prevaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track