ŠTA TO RADIŠ, VLADO: Stanojević sam sebi pop*šio, Maja Nikolić obelodanila snimak!
Foto: Printscreen Farma

Ko će kome

ŠTA TO RADIŠ, VLADO: Stanojević sam sebi pop*šio, Maja Nikolić obelodanila snimak!

Stars -
Ja sam bila u šoku i pitala sam Kristijana da li ovakav čovek može to da radi, a on mi je rekao da je to isitna, rekla je pevačica

Vlada Stanojević je u par navrata ogovarao Maju Nikolić. On smatra da je propala kao pevačica i kao rijaliti zvezda. Nekadašnji voditelj je odgovarao na pitanje gledaoca, kada je otkriveno još nekoliko šokantnih detalja. Nakon što je Maja čula kakvo Vlada o njoj ima mišlejnje ona je počela da besni.

"Vlada govori o mojoj karijeri a on je propali voditelj", rekla je ona, a onda joj je Stanojević odgovorio.

"Ja sam PR Siti rekordsa i mogu da ti kažem koliko si cd-ova prodala. Ne bi ti išlo u prilog", odbrusio joj je Vlada, a onda je Maja pozvala produkciju ove muzičke kuće da kažu tačan broj prodatih albuma kojim se ona ponosi.

"Ja sam 10 godina živela u Americi i svojevoljno prekinula karijeru jer sam se udala. On ne poznaje moj opus, a govori o mojoj karijeri rijaliti zvezde, a u prošloj Farmi je izbačen posle 6 nedelja, a ovde nije ništa pokazao i ne ume sam da se brani, pa Tamara mora da staje u njegovu zaštiti", govorila je Maja u besu, dok se Vlada držao svojih reči da je smatra propalicom.

"Ti ćeš da mi kažeš, prebio si devojku pa si došao ovde da se pereš", rekla je ona.

"Propala je kao pevačica i rijaliti zvezda", zaključio je farmer, a onda je Maja iznela šokantne detalje o Vladi.

"Bila sam u šoku kada mi je Kristijan rekao za snimak gde sam sebi pu.iš k.rac", otkrila je Maja, dok je Tamara vikala kako je to nemoguće.

"Ja sam bila u šoku i pitala sam Kristijana da li ovakav čovek može to da radi, a on mi je rekao da je to isitna", rekla je pevačica koja je pre imala lepo mišljenje o Stanojeviću.

Foto Printscren
Foto Printscren

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track