KRISTIJANOVA MAMA TEŠKO BOLESNA: Stižem u Srbiju da svima kažem ko je moj sin!
Foto: Zorana Jevtić I Nebojša Mandić

Ne ustaje iz kreveta

KRISTIJANOVA MAMA TEŠKO BOLESNA: Stižem u Srbiju da svima kažem ko je moj sin!

Stars -
Milanka je zabrinuta za Kristijana naročito pošto je čula kako priča da ima problema sa srcem i da je pre nekoliko dana mislio da će umreti zbog bola u grudima i aritmija

Majka kontroverznog farmera Kristijana Golubovića, čuvena Milanka, koja je zbog sina uhapšena pre šest godina, iako je bolesna, dolazi u Srbiju da pruži podršku nasledniku.Bez obzira na to što je više od sedam dana u postelji u svom domu u Nemačkoj, ona će rizikovati zdravlje kako bi bila blizu sina.

Kako saznajemo, Milanka je zabrinuta za Kristijana naročito pošto je čula kako priča da ima problema sa srcem i da je pre nekoliko dana mislio da će umreti zbog bola u grudima i aritmija."Kako bi pružila podršku sinu, Milanka je obećala čelnicima Pinka da će gostovati u njihovoj emisiji i objasniti narodu ko je zapravo njen naslednik. Ona veruje da će sve majke u Srbiji najbolje razumeti kroz šta je sve prošla svih ovih godina i da će ubediti glasače da se Kristijan ne folira na imanju. Ona je čak unapred uzela slobodne dane, iako joj odsustvo neće biti plaćeno", rekao je izvor blizak Milanki.

Foto Kurir
Foto Kurir

"Ovde kiša pada danima i veoma je hladno. Izgleda da nisam pazila na sebe i ozbiljno sam se razbolela. Imam temperaturu 39, što u mojim godinama nije lako nositi. Imam 66 godina i svaka jaka prehlada može biti pogubna po moj organizam. Ležim i pokušavam da ozdravim, čak ni na posao ne idem, ali se nadam da ću uspeti ubrzo da stanem na noge", rekla je Milanka, koja nije želela da otkrije kada će doputovati u Srbiju.Prema rečima njene prijateljice, ona će, bez obzira na zdravstveno stanje, doći u Beograd jer se, između ostalog, uželela i unuka Lazara.

"Iako smo pokušali da je odgovorimo od putovanja, nismo uspeli jer je tvrdoglava baš kao i sin. Još ne shvata da nije više mlada i da ne može na nogama da iznese tako visoku temperaturu. Ona želi da razgovara sa organizatorima rijlitija kako bi je uverili da Kristijanu nije ugroženo zdavlje i da je sa njegovim srcem sve u redu, rekla je za Alo bliska drugarica Golubovićeve.Podsetimo, Kristijanova mama Milanka bila je zbog njega uhapšena 2010. godine. Naime, nju su sumnjičili da je sa još četiri člana kriminalne grupe trgovala drogom na relaciji Novi Pazar - Beograd. Ona je kasnije tužila državu Srbiju zbog neoosnovanog hapšenja i vođenja krivičnog postupka.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track