LEPOMIR ISPAO NESHVAĆEN: Narod u Srbiji je poludeo! Žele svađe i batine!
Foto: Printscreen

Rijaliti je izvukao najgore iz njega

LEPOMIR ISPAO NESHVAĆEN: Narod u Srbiji je poludeo! Žele svađe i batine!

Stars -
Hteo sam Srbiji da predstavim sebe i ono što Srbija poseduje, a ispao sam neshvaćen, rekao je bodiblder

Lepomira Bakića je publika izbacila iz rijalitija, a bodibilder je i sam kukako kako mu se nije dopao život na seoskom imanju. On se nije snašao na "Farmi" i nije mu prijalo okruženje. Bodibilder je priznao da je krizirao, nije imao tretman koji je očekivao.

"Ja sam bio gladan jer za 20 dana nisam pojeo ni 100 grama mesa. Ja dnevno pojedem po 1 kilogram mesa", rekao je Bakić. On je istakao da 7 godina živi sam i da mu je teško palo da sluša druge kako se svađaju.

"U Srbiji se samo cene poznati, a sportisti, naučnici i genijalci su zapostavljeni", rekao je Lepomir i dodao da se trudio da promoviše prave vrednosti, ali da je ispao neshvaćen.

"Nisam znao pravila kada sam ušao na "Farmu", a ja nemam ni televizor kući. Hteo sam Srbiji da predstavimsebe i ono što Srbija poseduje. Narod je poludeo, žele svađe, da se ljudi biju, ja verujem u to. Rijaliti je izvukao najgore od mene, ali sam ponosan kada vidim da je to najgore od mene. Nisam reagovao na udarce provokacije i to mi je drago", rekao je Bakić.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track