LAŽNO IZBACIVANJE NA FARMI: Ivana Šašić doživela nervni slom!
Foto: Printscreen

Zadruga se igra sa učesnicima

LAŽNO IZBACIVANJE NA FARMI: Ivana Šašić doživela nervni slom!

Stars -
Ovo je sigurno fora, ona će dobiti nagradu da provede dan napolju sa porodicom, pričala Stanija pre nego što se pevačica razbesnela

Farmeri su dobili pismo u kojem je pisalo kako treba da nominuju jednog farmera koji će napustiti imanje. Ono što učesnici nisu znali je to da su u pitanju lažne nominacije, a jedino je Staniji palo na pamet da se Zadruga poigrala sa njima. Svi su počeli da glasaju i većina je svoj glas dala Ivani Šašić koja je izjavila kako joj nedostaju deca i da bi volela da ode kući. Ivana se spakovala i krenula ka ogradi kako bi napustila "Farmu" a onda je saznala da je sve bila igra. Pevačica je doživela nervni slom jer se Zaduga poigrala sa njom.

Tok emisije:

"Ajde smiri se, doćiće deca ovde", rekao joj je Kristijan, a Stanija je poručila Zadruzi da bi zbog pretpljenog stresa mogli da joj omoguće telefonski poziv kako bi se čula sa svojom decom. "Za džak mesa da ovo urade", pričala je u besu Ivana i dodala kako su željni pojedinci razgrabili nagradu i pojeli hranu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Idi po nagradu u ormarić, a neko će na.ebati", rekla je ona Alenu i dodala da nema smisla da se tako zafrkavaju sa njenom decom. "Da mi se ovako frljaš sa decom", pričala je Ivana u suzama koja je teško podnela to što nije izasšla iz rijalitija.

Kada je prišla ogradi, Ivana je dobila pismo. "Ovo nije u redu, neću ovako da se igram" rekla je ona kada ga ja pročitala.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Čuvajte se i nemojte da se svađate", pričala je Ivana dok se ljubila sa ukućanima. "Sigurno se vraćaš za 24 sata", rekla joj je Stanija.

Foto Printscreen
Foto Printscreen
Ivana je imala najviše glasova, a Rade kao gazda joj je saopštio da treba da se spakuje i napusti imanje. Šašićeva je u suzama počela da se pozdravlja sa svima.

"Njoj zaista na prija ovde", rekao je Milić Vukašinović i dao svoj glas pevačici poput mnogih.

"Ovo je sigurno fora, ona će dobiti nagradu da provede dan napolju sa porodicom", vikala je Stanija.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track