JELENA OTKRILA ČUPINU TAJNU: Udarila na Kalačevu muškost, nije mu bilo svejedno!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Svađe ne prestaju

JELENA OTKRILA ČUPINU TAJNU: Udarila na Kalačevu muškost, nije mu bilo svejedno!

Stars -
Rediteljka ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši verenik ušao u Parove na na sve moguće načine pokušava da ga ponizi

Čupo Kalač je rekao da nije došao u rijaliti „Parovi“ da napada Jelenu Golubović, koja je odlučila da potpuno uništi pevača, pa je udarila na njegovu mušrkost.

"Došao sam da se pomirim, samo je ona to pogrešno shvatila. Ja njoj zaista želim svu sreću. I ako ima drugog, da sa njim ima petoro dece. Ona je želela četvoro. Ja joj želim još više. Petoro. Nikad nijednu ružnu reč nisam rekao o njoj. Daće Bog da ja sa svojom devojkom imam dete", rekao je Čupo.

"Čupa je impotentan. Mi smo radili testove. Spermatozoidi nisu pokretni. U stvari, slabo su pokretni. Pisale su novine o tome", uskočila je Golubovićka.

"To je Jelena pravila marekting, kao i sa ostalim stvarima. Nikad nisam radio testove u Srbiji, niti sam o tome pričao s nekim novinama", pravdao se Kalač.

A, rediteljka se prisetila lepih stvari sa bivšim verenikom.

"Putovali smo za Finsku kamionom. Ekrem nas je pozvao telefonom, pitao: Imamo li za avion? Imali smo, nego je Čupo vozio", objasnila je Jelena.

Još jednom je pomenula da je Čupo na benzinskoj pumpi krao sendviče, a onda je priča krenula o seksu. Jelena je priznala da je bilo seksa u kamionu.

"I ja volim kamiondžije", podržala ju je Maca Diskrecija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track