PONOVILA SE OD BABINE PENZIJE: Sandra Afrika iskeširala 7.000 evra za nameštaj!
Foto: CILE

Jesi li prijavila poreznicima

PONOVILA SE OD BABINE PENZIJE: Sandra Afrika iskeširala 7.000 evra za nameštaj!

Stars -
Pevačica nedavno rešila da promeni enterijer u svojoj kući, pa je odabrala stvari vrhunskog proizvođača, za koje nije žalila para

Sandra Afrika olakšala je kućni budžet za sedam hiljada evra, koliko je koštao nameštaj koji je nedavno kupila.Kako Kurir saznaje, pevačica je u jednom salonu u Beogradu u kešu platila svari renomiranog proizvođača koje je nabavila za jednu od svojih nekretnina. Podsetimo, Sandra ima kuću u Šapcu i u Beogradu, u kojoj i živi, kao i stan na Crnogorskom primorju.Tašna puna para- Sandra je lako odabrala nameštaj jer je tačno znala šta joj treba. Nije pitala za cenu iako su elementi u tom salonu skupi, budući da je reč o izuzetno kvalitetnom nameštaju. Afrika je birala stvari za dnevnu i spavaću sobu, a nisu izostali ni kuhinjski elementi. Pravo iznenađenje za zaposlene nastalo je kada je pevačica, nakon što je odabrala nameštaj, došla na kasu da plati i otvorila tašnu punu novca - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.Kako izvor dalje navodi, pevačici je bilo teže da izbroji novac nego da odabere nameštaj. Nekoliko puta su prebrojavali novčanice da ne bi došlo do zabune. Zaposleni u ovom objektu ističu da se retko dešava da dođe kupac koji odabere elemente za ovako veliku sumu i koje na kraju plati u kešu. Ovako velike transakcije klijenti obično obavljaju putem računa.Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Sandrinog dečka i menadžera Aleksandra Mikišu Moskovljevića, koji je pokušao da negira naša saznanja.

Boji se poreske- Sandra nije kupovala nameštaj - poručio je kratko Mikiša uprkos tome što smo mu naveli naziv salona, kao i novčani iznos koji je pevačica u istom ostavila.Ovakva njegova reakcija i ne treba da čudi, budući da se upravo ova pevačica prva našla na udaru poreske policije, koja je češljala svu njenu imovinu. Ona je prvo isticala da po nastupu uzme 3.000 evra, ali kada je shvatila da se zanela i da na taj iznos mora da plati porez, okrenula je priču. Dosetila se babe iz Nemačke, pa je rekla da je od nje dobila gliser i automobil BMW. Možda joj je baba i sada od svoje inostrane penzije dala novac za nameštaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track